X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till DREAM Story hostel

47 Chervonoarmiis'ka St., Kiev, Ukraina

karta & vägbeskrivning


95%Betyg

  • 100%Värde för pengarna
  • 90%Säkerhet
  • 93%Plats
  • 98%Personal
  • 95%Atmosfär
  • 98%Renlighet
  • 93%Utrustning

Översatt av Google Från flygplatsen Borispyl:

Med taxi: Vi kan ordna en taxi för att komma och möta dig på flygplatsen och kör dig direkt till vandrarhemmet i en bekväm bil. Priset på vår taxi är 27 Euro / bil. Du kan betala på vandrarhemmet vid ankomst. Föraren kommer att möta dig med styrelsens Dream Hostel "nära ankomst grindar och kommer att leverera dig till dörren av vårt vandrarhem.
Men du kan få en taxi på flygplatsen direkt på 20 euro, men vi tar inte ansvar för flygplatsen taxi!

Med kollektivtrafik: Den pendelbuss tar dig från flygplatsen till Centralstationen (Vokzalna tunnelbanestation). Dessa bussar avgår varje 10-15 minuter och kostar runt 30 UAH (ca 3 euro).

Från järnvägsstation:

Med kollektivtrafik: Ta en tunnelbana! Den Vokzal'na tunnelbanestation är 100 meter till vänster från tågstationen huvudentrén. Gå in där, köpa en token per person, gå nerför rulltrappan och ta höger tågets riktning. Gå till Khreschatik stationen. Väl på Khreschatik stationen, ändra raden till Maidan Nezalezhnosti stationen och ta tåget till Olimpiys'ka (Respublikansky Stadium) station. Avsluta stationen sväng höger och efter 10 meter sväng höger igen för att lämna tunnel. Nu är du på Chervonoarmijs'ka St. och du behöver gå upp höger sida av gatan 250 meter. Den drömmen Hostels Entrén är motsatsen till KАЗКА НОВА, rätt av bågen. Du kommer att se vår lilla skylt på de grå metall dörrar.

VIKTIGT: vi ligger i att bygga # 47 på 4: e våningen. Du kommer att se den grå dörren motsatsen till KАЗКА НОВА, till höger om bågen. Kod på ytterdörren är 1 och 6 pressas samman (1-6 samtidigt). I vissa kartor kan du också hitta det gamla namnet på vår gata - Velyka Vasyl'kivs'ka.