X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till DREAM House hostel

2D Andriyivskyy Uzviz, Kiev, Ukraina

karta & vägbeskrivning


89%Betyg

  • 88%Värde för pengarna
  • 91%Säkerhet
  • 91%Plats
  • 91%Personal
  • 85%Atmosfär
  • 91%Renlighet
  • 88%Utrustning

Översatt av Google Från flygplatsen "Borispyl":

Med taxi: Vi kan ordna en taxi för att komma och möta dig på flygplatsen och kör dig direkt till vandrarhemmet i en bekväm bil. Priset för vår taxi är 400 UAH / bil. Du kan betala på vandrarhemmet vid ankomst. Föraren kommer att möta dig med styrelsens Dream Hostel "nära ankomst grindar och kommer att ge dig till ytterdörren av vårt vandrarhem.
Men du kan få en taxi på flygplatsen direkt på mindre än 300 UAH men vi tar inte ansvar för flygplatsen taxi.

Med kollektivtrafik: Den pendelbuss tar dig från flygplatsen till Centralstationen (Vokzalna tunnelbanestation). Dessa bussar avgår varje 10-15 minuter och kostar 50 UAH.

Från järnvägsstation:

Med kollektivtrafik: Ta en tunnelbana! Den Vokzal'na tunnelbanestation är 100 meter till vänster från tågstationen huvudentrén. Gå in där, köpa en token per person, gå nerför rulltrappan och ta höger tågets riktning. Gå till Khreschatik stationen. Väl på Khreschatik stationen, ändra raden till Maidan Nezalezhnosti stationen och ta tåget till Kontraktova Ploscha station. Avsluta tåg sväng vänster och avsluta stationen. Du kommer att se Kontraktova Ploscha (square). Ta den högra sidan av torget och promenera 300 meter passerar Samson monument (en man med ett lejon) till vänster och sedan gamla kyrkan på höger sida. Slutligen kommer du till vår gata - Andrejevskijsluttningen Uzviz (härkomst). Vänd dig till höger, gå 80 meter mer och du kommer att se vår skylt!