X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Czech Inn

Francouzska 76, Prag, Tjeckien

karta & vägbeskrivning


89%Betyg

  • 94%Värde för pengarna
  • 91%Säkerhet
  • 79%Plats
  • 91%Personal
  • 89%Atmosfär
  • 91%Renlighet
  • 90%Utrustning

Översatt av Google Från flygplatsen:
Ta buss 119 till Dejvicka Metro A station (det är det sista stoppet). Ta sedan tunnelbanan till Namesti Miru. Härifrån, gå 10 minuter till 76 Francouzska, vänligen skriva ut kartan ovan för att hjälpa dig att hitta vägen.
Annars, ta spårvagn 22 till Krymska (två hållplatser). Sedan gå av spårvagnen och gå mot den riktning spårvagnen gick för ca 50 meter. Du hittar oss på vänster sida på Francouzska 76.
***** Just nu finns det en buss X22 som kör i stället för spårvagn 22 mellan Namesti Miru och Krymska (spårvagnshållplats). På Namest Miru du behöver korsa vägen mot gatan Americka, där det finns en busshållplats. Du kan antingen ta buss X22 eller 135 bara 2 stationer.

Från centralstationen:
Ta Metro C i riktning Haje IP Pavlova (två hållplatser). Följ sedan anvisningarna nedan.

Från Holesovice tågstation:
Ta Metro C i riktning Haje IP Pavlova (fem hållplatser). Följ sedan anvisningarna nedan.

Från Florenc Bus Station:
Ta Metro C i riktning Haje IP Pavlova (tre hållplatser). Följ sedan anvisningarna nedan.
***** Grund Spårvagnslinje byggnadsarbeten, är det bästa sättet att ta sig från busstationen Florenc, ta buss 135 (6 hållplatser) till Krymska stopp. ***

Från IP Pavlova tunnelbanestation:
Avsluta plattformen och följ sedan skyltarna för spårvagnen. Ta sedan trapporna och inte rulltrappor upp till gatunivå, och som kommer att leda dig till spårvagnshållplatsen på väg i rätt riktning. Så antingen ta spårvagn 22 till Krymska (tre hållplatser), och gå i motsatt riktning från spårvagnen för nästan 50 meter och du hittar oss på vänster sida. Francouzska 76.
***** Just nu finns det en buss X22 som kör i stället för spårvagn 22 mellan IP Pavlova (du behöver för att gå runt hörnet till gatan Belehradska, genom KFC) och Krymska. Bara 3 hållplatser.

Kom ihåg att alltid köpa en biljett och validera det bara en gång i spårvagn, buss eller innan du går ner i rulltrapporna i tunnelbanan.