X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Courtyard 7

No.7, Qiangulouyuan Hutong, Nan Luo Gu Xiang, Dong Cheng District, Beijing, Kina

inga betyg

0 Recensioner
  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Boendeinformation:

Översatt av Google
Quadrangles (kallas Si Han Yuan på kinesiska), är Pekings historiska kulturarv. Eftersom Yuandynastin när Peking byggdes som huvudstad, blev Si Han Yuan en typisk byggnad stil i staden.

Intill den Förbjudna staden, det är en gammal bana som heter Nan Luo Gu, i dess omgivningar håller många kännetecknas Si Han Yuan. Nan Luo Gu har över 800 års historia, cirka 786 meter lång från norra änden till den södra änden, är inslag i denna lane lägre båda ändarna, och högre i mitten, och 16 Hu Tång är symmetriskt fördelade på båda sidor Nan Luo Gu, presenterar den ursprungliga Turtle-Shell struktur Yuandynastin. Här har alltid varit en stor bostad av kejserliga familjer sociala kändisar och höga tjänstemän. Som den största, den bäst bevarade och högsta kvalitet quadrangle kluster, det finns 28 strukturer har listats som skyddade fornlämningar av regeringen. Walking ner NanLuoGuo kan du inte bara ta reda på många historiska märken, men också kan höra en hel del legendariska berättelser som hände i SiHe Yuan.

Som en typisk medelstor quadrangle inom Nanluogu är Courtyard 7 ligger väster sida till norra änden av banan, som är i QianGuLouYuan HuTong. Den består av tre rader av gårdarna som innehåller festooned grindar, huvud hus, ving rum, sida rum och bakre hus, som är inringade av gallerier. Den kännetecknas av väldesignade layout och struktur.

Vandra in på Courtyard 7, kommer du att känna och lukta sin antiken och rusticity. Det är en bit av ren mark och tillflyktsort i en upptagen stad där du kan njuta av läckra franska rätter i den traditionella Peking stil inredda rum och miljö. Det skulle vara en sådan stor erfarenhet att bo och uppleva denna dyrbara och traditionella kulturen i Peking Si Han Yuan, oavsett du reser ensam, med den du älskar eller med din familj och barn.

Courtyard 7 sitter i mitten av staden ett mycket bra läge med enkel tillgång till alla olympiska sportarenor och inom och gångavstånd avlägsna till många historiska nationalparker och platser. Om du gå ner till hutonger i omgivningen, kan du ta reda på många intressanta boutiquer, kinesisk konst och hantverk återförsäljare och smak lyxmat.

Du är välkommen till Courtyard 7, i denna åldern fyrkant, kommer du att upptäcka många fler överraskningar från varje enskild bit av tegel och kakel, få veta mer om Peking.

Sök tillgänglighet


Utrustning

  • Dygnetruntöppen reception
  • Luftkonditionering
  • Bar
  • Frukost ingår
  • Gratis parkering
  • Bagageförvaring
  • Rundresa/Kundtjänst


Policy för avbeställning

Denna fastighet har en 1 policyregel med dag för avbokning.
Underlåtenhet att avboka inom denna tid kommer att resultera i en avbokningsavgift motsvarande den första natten av din vistelse.
Courtyard 7 Located at No.7, Qiangulouyuan Hutong, Nan Luo Gu Xiang, Dong Cheng District, Beijing.
Courtyard 7
China
Beijing 100009 No.7, Qiangulouyuan Hutong, Nan Luo Gu Xiang, Dong Cheng District
0% 0
39.9392906 116.4023780
    Rum lediga     Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Privata Enkelrum Værelse Med Bad/wc