X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Courtyard 7

No.7, Qiangulouyuan Hutong, Nan Luo Gu Xiang, Dong Cheng District, Beijing, Kina

inga betyg

0 Recensioner
  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Boendeinformation:

Översatt av Google
Fyrhörningar (kallas Si Han Yuan på kinesiska), är Pekings historiska kulturarv. Eftersom Yuandynastin när Peking byggdes som huvudstad, blev Si Han Yuan en typisk byggnadsstil i staden.

I anslutning till den Förbjudna staden, det finns en äldre bana som heter Nan Luo Gu, i dess omgivningar håller många karakteriserade Si Han Yuan. Nan Luo Gu har över 800 års historia, cirka 786 meter lång från norra änden till den södra änden, är inslag i denna lane lägre av både slut, och högre i mitten, och 16 Hu Tång är symmetriskt fördelade på båda sidor Nan Luo Gu, presenterar den original sköldpadda-Shell struktur Yuandynastin. Här har alltid varit en stor bosättning kejserliga familjer sociala kändisar och höga tjänstemän. Som den största, den bäst bevarade och högsta kvalitet fyrhörning kluster, det finns 28 strukturer har förts upp som skyddade fornlämningar av regeringen. Gick på NanLuoGuo du får inte bara ta reda på många historiska märken, men också kan höra en hel del legendariska berättelser som hände i SiHe Yuan.

Som en typisk medelstor fyrkant inom Nanluogu är Courtyard 7 ligger västra sidan till norra änden av banan, som är i Qiangulouyuan HuTong. Den består av tre rader av gårdarna som innehåller festooned grindar, stora hus, wing-rum, sido rum och bakre hus, som är inringade av gallerier. Det kännetecknas av väl utformad layout och struktur.

Vandra in på Courtyard 7, kommer du att känna och lukta sin antiken och lantlighet. Det är en bit av ren mark och oas i en upptagen stad där du kan njuta av läckra franska rätter i traditionell Peking stil inredda rum och miljö. Det skulle vara en så stor erfarenhet att bo och uppleva denna dyrbara och traditionella kulturen i Peking Si Han Yuan, oavsett om du reser ensam, med den man älskar eller med din familj och barn.

Courtyard 7 sitter i mitten av staden ett mycket bra läge med enkel tillgång till alla olympiska sportarenor och i och gå långt för många historiska nationalparker och platser. Om du går ner till hutonger i omgivningen, kan du ta reda på många intressanta boutiquer, kinesisk konst och hantverk återförsäljare och smak lyxmat.

Du är välkommen till Courtyard 7, i denna åldern fyrkant, kommer du att upptäcka många fler överraskningar från varje enskild bit av tegel och kakel, få veta mer om Peking.

Sök tillgänglighet


Utrustning

  • Dygnetruntöppen reception
  • Luftkonditionering
  • Bar
  • Frukost ingår
  • Gratis parkering
  • Bagageförvaring
  • Rundresa/Kundtjänst


Policy för avbeställning

Denna fastighet har en 1 policyregel med dag för avbokning.
Underlåtenhet att avboka inom denna tid kommer att resultera i en avbokningsavgift motsvarande den första natten av din vistelse.
Courtyard 7 Located at No.7, Qiangulouyuan Hutong, Nan Luo Gu Xiang, Dong Cheng District, Beijing.
Courtyard 7
China
Beijing 100009 No.7, Qiangulouyuan Hutong, Nan Luo Gu Xiang, Dong Cheng District
0% 0
39.9392906 116.4023780
    Rum lediga     Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Privata Enkelrum Værelse Med Bad/wc