Hostelworld.com

Cordial House Hostel

Priser
karta
Recensioner
7.7
Mycket bra 937 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 7.3
  • Plats 9.7
  • Personal 7.6
  • Atmosfär 7.3
  • Renlighet 7.0
  • Utrustning 7.3
BOKA NU
7.7
Mycket bra 937 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 7.3
  • Plats 9.7
  • Personal 7.6
  • Atmosfär 7.3
  • Renlighet 7.0
  • Utrustning 7.3
Cordial House Hostel Located at Divanyolu Caddesi Peykane Sokak No:19, , Istanbul.
Cordial House Hostel
Turkey
Istanbul Peykhane St.19 Divanyolu Caddesi Peykane Sokak No:19
77% 937
41.0076253 28.9717841
Cordial House Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
17 sep 2015
8.9

staff is very helpful and nice ! and best location ! tramstop is in 2 min.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Kina, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 sep 2015
8.3

很好的,位置好,性价比高。

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
15 sep 2015
6.3

Great location. The bathrooms are a little run down, but clean.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
4 sep 2015
7.4

Would have been great to have ACin the rooms and also have wifi work in the rooms. Apart from that it was a good hostel, nothing special but good value for money

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
31 aug 2015
8.9

Lo recomiendo. Todo muy limpio y el hostel esta muy bien ubicado.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 aug 2015
8.9

A haven in the bustling city. Very supportive staff.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
19 aug 2015
6.3

The hostel staff were snappy and not very nice to me until they screwed up my laundry and felt bad then tried to fix it. Long story short, they cost me the chance to experience Istanbul's music/bar scene on my only evening there, AND I didn't have clean/dry clothes to attend a music festival with (in Belgium) the next day.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
15 aug 2015
8.3

Clean, friendly and very helpful. Big room with ensuite bathroom. Five minute walk from the Blue Mosque and other main sights.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 aug 2015
7.1

No encontraron mi reserva i me pusieron a unahabitacion aparada del resto donde no funcionava elventilador. Desayuno pobre.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
3 aug 2015
6.9

laundry was very expensıve!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.