X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Cordial House Hostel

Divanyolu Caddesi Peykane Sokak No:19, Istanbul, Turkiet

karta & vägbeskrivning


80%Betyg

  • 83%Värde för pengarna
  • 75%Säkerhet
  • 97%Plats
  • 78%Personal
  • 75%Atmosfär
  • 73%Renlighet
  • 75%Utrustning

Översatt av Google Att ta sig till Cordial House från Ataturk International Airport
Med tunnelbana (metro) / spårvagn:
Gå ner i rulltrappan, genom skjutbara glasdörrar, sväng höger och följ Hafif Metro / spårväg skyltar längs breda jordiska hallen till Havalimani (flygplats) Tunnelbanestation på vänster i slutet. Denna samverkan nedanför parkeringsgarage förbinder de inhemska och internationella terminalerna. Köp en eller två Metro tokens (Jeton) vid booththe priset markeras på ett papper skylt i fönstret, och bör vara TL2 vardera. Du behöver två polletter att resa från Atatrk flygplats till Sultanahmet, Eminn eller Kabataş. Passera genom vändkorset, nedför rulltrappan (eller hiss) och ombord på ett tunnel tåg för Aksaray. Den Havalimani (Airport) ligger i slutet av denna tunnelbanelinje, så att du kan gå ombord på ett trainthey alla går till Aksaray. Du kan inte få fel tåg. Ut på Zeytinburnu, den 6: e stopp. Avsluta Metro tåget och köpa en annan token att ange spårvagnsvändkors på samma plattform. Leta efter spårvagnar markerade Eminn eller Kabataş (ej Bağcılar). (Eminn och Kabataş är stationer på samma linje: Eminn är en del väg längs till spårvagn ändstation på Kabataş.) Styrelsen spårvagnen till Eminn och / eller Kabataş. Eftersom Zeytinburnu är den västra ändstationen av spårvagnslinje, har du en god chans att hitta en tom stol. (Om spårvagnen är redan trångt och ditt bagage är skrymmande, kan du vänta på nästa spårvagn så att du kan få en plats. Ride spårvagnen österut till Cemberlitas, den 15: e stoppet (den inspelade stations-stop tillkännagivande säger Cemberlitas , och komma ut. Ta sedan en rätt på den första svängen och gå 60 meter rakt, kommer du att se Cordial House.

Med taxi:
De whod gillar att avstå allt problem med skrymmande bagage kan ta flygtaxi. Att köra från Ataturk International Airport till Sultanahmet är ca 16 km totalt. Det tar ca 20-25 min. Glöm inte att be föraren att sätta på taxametern.

Genom den privata överföring av Cordial House:
Privat transfer kostnad: 30 € per bil upp till 4 personer i ett fordon. Låt oss veta ditt flyg (flygnummer, staden du avgår från, flygbolag och beräknad ankomsttid) om du vill ha denna tjänst.
Vår chaufför kommer att vänta på dig med en skylt på vilken ditt namn är skrivet i ankomstterminalen på flygplatsen. Det finns bara en grind för att passera efter tull, kommer han att vänta på andra sidan av porten, där du kommer att se en hel del människor som väntar på passagerare. Vänligen titta på namnet styrelsen, som vi har skrivit ditt namn och inte lämnar flygplatsen, vid behov ring vår reception på +90 212 517 27 27

Hur att nå från Sabiha Gokcen flygplats

* Taxi (40-45 euro) eller ta en buss till Taksim och sedan en taxi till Sultanahmet Vi råder dig att inte ta en taxi (du kan överladdas och tas runt staden först). Vi är redo att hjälpa dig och ge all den information du behöver för att göra din vistelse i Istanbul så trevlig som möjligt ..

Vi erbjuder privata transfer från flygplatsen Sabiha Gokcen. Kostnaden för transfer: Sabiha Gokcen Airport - Hotell 60 Euro enkel resa, 110 Euro tillbaka

* Anvisningar för oberoende resor till Cordial House - Sabiha (SAW) - Hotell taxi (40-45 euro), buss till Taksim och sedan ta en taxi till Cordial House Hotel.