X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Cordial House Hostel

Divanyolu Caddesi Peykane Sokak No:19, Istanbul, Turkiet

karta & vägbeskrivning


81%Betyg

  • 85%Värde för pengarna
  • 79%Säkerhet
  • 95%Plats
  • 80%Personal
  • 79%Atmosfär
  • 77%Renlighet
  • 72%Utrustning

Översatt av Google Att ta sig till Cordial House från Ataturk International Airport
Med tunnelbana (metro) / spårvagn:
Gå ner för rulltrappan, genom den skjutbara glasdörrar, sväng höger och följ Hafif Metro / spårväg skyltar längs breda underjordiska hallen till Havalimani (flygplats) Tunnelbanestation till vänster i slutet. Denna samverkan nedanför parkeringsgarage förbinder de inhemska och internationella terminalerna. Köp en eller två Metro tokens (Jeton) vid booththe priset är märkt på ett papper skylt i fönstret, och bör vara TL2 vardera. Du behöver två polletter för att resa från Atatrk flygplats till Sultanahmet, Eminn eller Kabataş. Passera genom vändkorset, ner för rulltrappan (eller hiss) och ombord på en tunnelbana tåg för Aksaray. Den Havalimani (flygplats) ligger i slutet av denna tunnelbanelinje, så att du kan gå ombord någon trainthey alla gå till Aksaray. Du kan inte få fel tåg. Ut på Zeytinburnu, den 6: e stopp. Avsluta tunnelbanan tåget och köpa en annan token ange spårvagnsvändkors på samma plattform. Leta efter spårvagnar märkta Eminn eller Kabataş (ej Bağcılar). (Eminn och Kabataş finns stationer på samma linje: Eminn är en bit längs till spårvagn ändstation på Kabataş.) Styrelsen spårvagnen till Eminn och / eller Kabataş. Eftersom Zeytinburnu är den västra ändstationen av spårvagnslinjen, har du en god chans att hitta en ledig plats. (Om spårvagnen är redan trångt och ditt bagage är skrymmande, kan du vänta på nästa spårvagn så att du kan få en plats. Ride spårvagnen österut till Çemberlitaş, den 15: e stoppet (den inspelade station-stop tillkännagivande säger Çemberlitaş , och komma ut. Ta sedan en rätt på första sväng och gå 60 meter rakt, kommer du att se Cordial House.

Med taxi:
De whod gillar att avstå från all problem med skrymmande bagage kan ta flygtaxi. Att köra från den internationella flygplatsen Atatürk till Sultanahmet ligger ca 16 km totalt. Det tar ca 20-25 min. Glöm inte att be föraren att sätta på taxametern.

Av den privata överföringen av Cordial House:
Privat transfer kostnad: 30 € per bil upp till 4 personer i ett fordon. Vänligen meddela oss dina flyguppgifter (flygnummer, staden du reser från, flygbolag och beräknad ankomsttid) om du vill ha denna tjänst.
Vår chaufför kommer att vänta på dig med en skylt på vilken ditt namn är skrivet i ankomstterminalen på flygplatsen. Det finns bara en grind att passera efter tullen, kommer han att vänta på andra sidan av porten, där du kommer att se en massa människor väntar på passagerare. Vänligen titta på namnet kortet, som vi har skrivit ditt namn och inte lämnar flygplatsen, vid behov ring vår reception på +90 212 517 27 27

Hur man når från Sabiha Gokcen flygplats

* Taxi (40-45 euro) eller ta en buss till Taksim och sedan en taxi till Sultanahmet Vi råder dig att inte ta en taxi (du kan överladdas och tas runt staden först). Vi är redo att hjälpa dig och ge all den information du behöver för att göra din vistelse i Istanbul så trevlig som möjligt ..

Vi erbjuder privat transfer från flygplatsen Sabiha Gökçen. Kostnaden för transfer: Sabiha Gökçen - Hotel 60 Euro enkel resa, 110 Euro tillbaka

* Anvisningar för oberoende resor till Cordial House - Sabiha (SAW) - Hotell taxi (40-45 euro), buss till Taksim och sedan ta en taxi till Cordial House Hotel.