Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Copenhagen Downtown Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.7
Utmärkt 5,165 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 9.6
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 9.1
  • Renlighet 7.7
  • Utrustning 8.1
BOKA NU
8.7
Utmärkt 5,165 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 9.6
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 9.1
  • Renlighet 7.7
  • Utrustning 8.1
Copenhagen Downtown Hostel Located at Vandkunsten 5, , Copenhagen.
Copenhagen Downtown Hostel
Denmark
Copenhagen 1467 Vandkunsten 5
87% 5165
55.6760720 12.5742173
Copenhagen Downtown Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
14 aug 2016
6.3

It was ok, a little to expensive, the rooms are very small.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
4 aug 2016
9.1

Jättebra hostell med superhärlig atmosfär!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Sverige, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 jun 2016
9.7

Mysig atmosfär! Väldigt trevlig personal. Utmärkt läge. Perfekt för unga backpackers. Kommer tillbaka nästa gång jag är i Köpenhamn 👍🏼❤️

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 jun 2016
9.4

The rooms are clean, there are big lockable compartments for your luggage under the beds (bring padlock) and the atmosphere in the hostel is amazing. If you want to party this is a good place. If you don't, it's still tight, because the rooms are well separated from the bar area. Only thing is there are a bit too few showers/toilets for so many people. I made sure to get up early to have a shower, but when I got out there were lots of people waiting. But in short: really cool. Would go back.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Sverige, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 jun 2016
8.9

Everything ok, a little warm so we needed to sleep with open windows and it was quite noisy towards the backyard from other rooms.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Sverige, Mixad grupp, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 maj 2016
9.1

Superbra läge, nära till allt verkligen. Sjukt najs ställe, baren, inredningen 😍 I'll be back!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Sverige, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 maj 2016
10.0

Mycket bra!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 mar 2016
7.7

Pretty good hostel, defiantly recommended if going on a party weekend in Copenhagen, since atmosphere was VERY lively. Perhaps not the best place if one wants a calm and relaxing experience!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.