Hostelworld.com

Connemara National Park Hostel - Letterfrack Lodge

Priser
karta
Recensioner
9.4
Superb 381 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.5
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.8
  • Personal 9.7
  • Atmosfär 9.4
  • Renlighet 9.6
  • Utrustning 9.2
BOKA NU
9.4
Superb 381 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.5
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.8
  • Personal 9.7
  • Atmosfär 9.4
  • Renlighet 9.6
  • Utrustning 9.2
Connemara National Park Hostel - Letterfrack Lodge Located at Letterfrack, Co. Galway, Connemara.
Connemara National Park Hostel - Letterfrack Lodge
Ireland
Connemara Letterfrack, Co. Galway
94% 381
53.5538981 -9.9489354
Connemara National Park Hostel - Letterfrack Lodge
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
28 apr 2016
9.7

L'ostello è molto bello, con camere spaziose e bagni puliti. Il personale è davvero molto cordiale e consiglio vivamente la loro selezione di marmellate fatte in casa a colazione ;) se dovessi tornare in zona, sceglierei questo ostello di nuovo

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 apr 2016
9.1

Nous avons passé deux nuits dans une chambre de 4 personnes en famille, c'était calme et très sympathique. Bon petit déjeuner et très bon conseils de balade. Le coin est magnifique.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 apr 2016
10.0

Cet établissement est superbe. J'ai passé un excellent séjour. Il se situe au coeur du Connemara et à quelques mètres du Diaomond Hill à gravir pour une vue panoramique extra. L'établissement et les services sont de très bonnes qualité et l'accueil est très sympa. Si vous souhaitz découvrir le connemara, arrêtez vous ici!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 apr 2016
10.0

I absolutely loved my stay here. The location is excellent, the staff is delightful and the facilities great. Hope I can go back someday!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 apr 2016
9.7

Très propre et spacieux, Bonne emplacement, personnel très agréable, wifi impeccable

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 apr 2016
8.6

Very friendly and helpful staff. The kitchen and common room were very nice. Best breakfast we had so far. Unfortunately the dorm was freezing cold and there were no lockers. You couldn't lock the bathroom door - not acceptable in a dorm

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 apr 2016
10.0

What a great place ! very friendly staff, here to help us. the room was clean and the beds very comfortable. I recommend this place :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 apr 2016
8.3

Très bien située par rapport au parc du connemara, personnel accueillant, petit dej très bien. Ce n'est pas une AJ à proprement parler plutot un petit hotel mais du coup le confort y est top et les autres clients plus posés et très agréables!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 apr 2016
9.7

This place is simply amazing. It feels like someone went to a million hostels and then made their own hostel based on what actually matters to backpackers (probably true). It's cheap, it's right near the national park, the breakfast is great, they have a sweet bar area with a little fire, a towel is included. The bed was seriously one of the best hostel beds I've ever encountered and the shower was on point. Super nice staff and a very helpful handwritten guide about things to do.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 apr 2016
10.0

Super auberge, très bonne ambiance, chaleureuse et familiale au cœur d'un paysage magnifique! Je la recommande vivement!! Le personnel est disponible et accueillant et l'endroit assez beau, de plus il a pas mal de services pour un petit village comme Letterfrack. Merci encore!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.