Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Connemara National Park Hostel - Letterfrack Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.2
Superb 518 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.3
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 9.0
BOKA NU
9.2
Superb 518 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.3
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 9.0

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
18 maj 2017
8.3

Le personnel est juste adorable, le petit déjeuner nickel et l'auberge très bien placée. Néanmoins un petit coup de neuf serait le bienvenu :) un peu cher mais je recommande

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
18 maj 2017
8.9

Great place to stay. Everyone was super friendly plus an amazing breakfast

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinna Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 maj 2017
9.4

We had a lovely stay! Staff was super helpful & kind. Great location. Wish we could have stayed longer!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 maj 2017
9.7

It is an excellent place to stay from every point of view. I totally recommend it.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 maj 2017
10.0

Our staying in was incredible, the lady was so nice and let us do our laundry for free. The room was really ridy as well as the kitchen and the living room. Would definetly recomand to friends.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 maj 2017
10.0

Personnel très sympathique Grand parking Nous avons passé un agréable séjour magnifique région

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 maj 2017
6.9

Molto bello, nuovo e pulito. Personale cordiale. Atmosfera da hotel più che da ostello. Posto silenzioso. Soggiornato 2 notti.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Nordirland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 maj 2017
9.4

Staff excellent, breakfast more than expected, ensuite room everything that was needed. Would recommend.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
30 apr 2017
10.0

Really pleasant stay in a well appointed, comfortable hostel with top quality facilities and really nice mix of staff and quests. The fact they gave us an available, unshared room, despite booking a dorm indicates customer care is right up the list of priorities. The dining room has a lovely atmosphere, helped by a great background music choice. I'll be back to check it out when it's open for food.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 apr 2017
8.0

Nice hostel. Very good location. Convenient to explore the area, and close to pubs and food.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.