Hostelworld.com

Columba Hostel

Priser
karta
Recensioner
7.5
Mycket bra 22 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.3
  • Säkerhet 7.4
  • Plats 9.0
  • Personal 8.2
  • Atmosfär 7.5
  • Renlighet 6.3
  • Utrustning 7.0
BOKA NU
7.5
Mycket bra 22 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.3
  • Säkerhet 7.4
  • Plats 9.0
  • Personal 8.2
  • Atmosfär 7.5
  • Renlighet 6.3
  • Utrustning 7.0
Columba Hostel Located at Valparaiso 618, , Vina del Mar.
Columba Hostel
Chile
Vina del Mar Vina del Mar Valparaiso 618
75% 22
-33.0248567 -71.5538263
Columba Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 mar 2016
4.3

Un baño sucio, huéspedes que montan fiestas hasta muy entrada la madrugada sin que nadie del hostel diga nada. La cama incómoda. El desayuno salva un poco pero tampoco es de lo mejor. En mi opinion: no recomendaria este hostel nunca

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Costa Rica, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 mar 2016
8.9

Nice people and very helpful staff , room was clean and comfortable

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
26 feb 2016
3.7

I didn't feel safe when I was staying there. I know this is not expected, but none of the staff spoke english when I checked in. Furthermore, the atmosphere was terrible, and the customers this place attracts where terrible. Woken up by music played by the staff and also by alot of people in my room. Breakfast was average

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
20 feb 2016
6.3

Rooms are to small and only one bath for the whole hostel (maybe 70 beds) but a very friendly stuff good nightlife and great atmosphere

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
19 jan 2016
9.1

Gostei muito de ficar no Columba. Os funcionarios sao amigáveis, a localização é otima. Só a limpeza dos banheiros e da cozinha que deixam a desejar.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
18 jan 2016
7.4

Good in general, but way too noisy.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
11 jan 2016
9.7

Es un hostel ubicado en el centro de Viña ideal para ir con amigos de fiesta. Los chicos encargados del hostel nos trataron de primera y se generaba el mejor ambiente para hacer previas y afters. A pesar de armarse juntadas el hostel siempre estuvo limpio y ordenado. Muy recomendable para ir de fiesta.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 jan 2016
8.6

Awesome place located right in the main street of the city, the hosts were very helpfull, good enviroment. I wish I could stay more!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 jan 2016
8.0

Muy buena onda, excelente ubicación. Baños no tan limpios e incómodos. Lo recomiendo y volveria pero mejor si solucionan esto.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 dec 2015
7.4

Pessoal muito receptivo, ótima localização e limpo. Café da manhã muito simples, falta uma proteína; um pouco de barulho até altas horas da noite;

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.