Hostelworld.com

Cityherberge

Priser
karta
Recensioner
8.7
Utmärkt 584 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 8.6
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 9.5
  • Utrustning 8.3
BOKA NU
8.7
Utmärkt 584 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 8.6
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 9.5
  • Utrustning 8.3

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
27 jan 2017
8.9

위치가 역이랑 좀 멀어요 걸어서 25분정도? 캐리어 끌고 가느라 죽을 뻔 했네요 그냥 트램 타세요 그외에는 단점 없습니다 역이랑 먼데신에 구시가지랑 가까워서 걸어서 관광 가능하구요 욕실이랑 화장실 공용인데 진짜 이런 깨끗함이 있나 싶을 정도일거에요 다만 방을 멀리 배치받으시면 가기 귀찮을 수도... 아 취사 가능한데 좀 번거롭습니다 프론트에 취사방 열쇠를 받으러 가야해요 그외엔 만족!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 dec 2016
8.9

It's nice and clean but the internet is really bad. The kitchen does not have knives or forks also the room does not have hair drier. But the staff there is very nice and you can borrow these things from them. And the breakfast is really nice.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 okt 2016
10.0

Super, gerne wieder.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 okt 2016
5.1

The girl at the front desk was extremely rude. The room was nice enough, no basin. No soundproofing and there was a large group of teenagers staying on our floor who were very noisy. Breakfast was ok other than the rotten hard boiled eggs.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
25 sep 2016
9.7

Great hostel in a perfect location. Staff was very friendly. Bathrooms and room were good and clean. Breakfast was amazing. Best free breakfast I've had so far. Only downfall was the extremely poor wifi connection.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 sep 2016
9.7

Sehr gut,habe Leiter selber eine Fehler gemach wo ich gefragt worden ob ich ein Herberge Zimmer haben wollte,habe ich ja gesagt und ein Zimmer mit schmale Betten ohne Bad und ohne fernsehe ,mein eigene Schuld ich wusste nicht das sie andern Zimmer haben .

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 sep 2016
9.7

숙소는 정말 최고 였습니다. 공용 화장실이 그렇게 좋을수가! 무료제공되는 조식도 짱이예요! 크로와상 너무 맛있어서 더 먹으려고 했는데 다 떨어지고.. 다만 숙소를 이용할때 외국 10대 무리들이 다같이 현장체험이라도 온건지 밤10시가 넘도록 시끄러운 음악을 틀고 노래하고 소리지르고.. 물론 도미토리면 이해를 해야겠지만. 다들 개인실이었는데. 방도 어쩌다보니 그 아이들 사이에 끼인 방이라 도중에 몇몇은 방을 착각하고 문을 두드리질 않나ㅜㅜ 방은 정말 좋았는데 제가 방문한 시기는 별로였던 것 같아요... 애들아 너희에겐 즐거운 추억이겠지만.. 화장실도 (엄청엄청) 좋아요! 진짜 5개나 있어서 기다릴 일도 없고. 근데 이리저리 마주치기는 합니다. 엘레베이터 이용하려면 계단을 조금 올라야 해서 당황 그리고 체크아웃 하는 날에는 몇분 있다가 엘레베이터 점검한대서 서둘러서 나왔습니당. 그치만 조식도 맛잇고 화장실도 좋고 방도 좋고 다음에 또 이용하고 싶어요. 크로와상도...

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Österrike, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 sep 2016
6.6

Leider hatten wir die ganze Zeit unseres Aufenthaltes kein Internet und an der Rezeption redete man sich dataufhin auf die Russen aus. Der Preis ist nicht dafür gerechtfertigt, was die Unterkunft zu bieten hat.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 sep 2016
8.6

Lage unschlagbar. Das Personal an der Rezeption und das Reinigungspersonal waren sehr freundlich und zuvorkommend. Das Personal im Service schaute teilweise etwas grimmig, aber auch hier habe ich nichts zu bemängeln. Sollte ich nochmal eine Unterkunft in Dresden benötigen, so würde ich jederzeit wieder dort übernachten.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 aug 2016
9.1

Wir hatten einen sehr angenehmen Aufenthalt in der cityherberge, besonders dank der freundlichen und kompetenten Mitarbeiter! Das Doppelzimmer ohne Bad/WC war sauber, praktisch und schön eingerichtet. Die Gemeinschaftsbäder waren modern und sehr sauber.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.