Hostelworld.com

Cityherberge

Priser
karta
Recensioner
8.8
Utmärkt 558 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.2
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 7.8
  • Renlighet 9.8
  • Utrustning 8.3
BOKA NU
8.8
Utmärkt 558 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.2
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 7.8
  • Renlighet 9.8
  • Utrustning 8.3
Cityherberge Located at Lingnerallee 3, 01069 Dresden, Dresden.
Cityherberge
Germany
Dresden Saxony 01069 Lingnerallee 3, 01069 Dresden
88% 558
51.0465069 13.7451624
Cityherberge
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Polen, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 apr 2016
9.4

Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni,szczególnie z atmosfery i przyjaznego personelu,następny raz weżmiemy jednak pokój z łazienką Pozdrowienia Krystyna i Bogdan Marek

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 apr 2016
10.0

Everything was simply PERFECT!! The rooms are clean, large and comfortable, as if you were in a hotel. Breakfast is super, too!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 apr 2016
8.6

Great service, friendly staff. The 24-hour reception was a plus... The only thing I wud recommend would be a better internet connection. Would definitely recommend this place to others visiting the area (:

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Slovakien, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 apr 2016
9.1

A was very satysfied. Good luck!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinna Group, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 mar 2016
9.7

Es war echt super.Ganz tolle freundliche holfrberete MitarbeterInnen. Ein dickes Lob!! Es war auch sehr sauber.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Schweiz, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 feb 2016
6.6

The hostel is very clean and the location is excellent. Still, I wouldn`t recommend it further, as I think the atmosphere was very poor.In my opinion, it`s not suitable for young people, as I prefer lively places with common room.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 feb 2016
10.0

가격대비 조식이고 방이고 다 좋아요! 하루 더 있고 싶었을 정도.. 나이드신 분들이 많다보니까 호스텔에서 친구 사귀고 시끌시끌한 거 좋아하시는 분들은 별로일듯!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 jan 2016
9.4

드레스덴에 호스텔 다 별로임 너무 안좋은 가성비라 한번 1인실로 2박을 묵었습니다.. 호텔온줄 진짜.. 너무 좋습니다 조식도 다양하게 나오고.. 드레스덴은 하루 드레스덴 하루 마이센(드레스덴근교)정도니까 한번쯤 이런 호텔급에서 지내는것도 괜찮을것 같네요. 다만! 와이파이 엄청 느립니다.. 네이버도 트는데 30초 걸려요ㅋㅋ 이정도 감수되면 추천추천

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
22 dec 2015
9.1

Really good location, the staff members were helpful but were honestly pretty rude from the moment that we arrived, I had accidentally booked a shared bathroom dorm instead of a private bathroom room and the woman made me feel like an idiot for making that mistake, and the next day I was made to feel the same way when asking for help with the key drop off. Everything was fine other than that

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 dec 2015
10.0

Felt like a five star hotel at regular hostel price. Definitely the best hostel I've ever stayed at.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.