Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

City Hostel - Central Station

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.9
Utmärkt 3,207 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.0
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.9
BOKA NU
8.9
Utmärkt 3,207 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.0
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.9
City Hostel - Central Station Located at Fleminggatan 19, , Stockholm.
City Hostel - Central Station
Sweden
Stockholm 11226 Fleminggatan 19
89% 3207
59.3328063 18.0445289
City Hostel - Central Station
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Sverige, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 aug 2016
10.0

Helnöjda!! Centralt läge, trevlig personal, fräscha toaletter, duschar o sköna sängar👍😊

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Tack så mycket för omdömet. Välkomna tillbaka :)

  • Anonym
  • Sverige, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 jul 2016
7.1

JAG KAN VARA LITE GAMMALDAGS MEN ATT BO I EN KÄLLARE ÄR INTE " HIPPT" FÖR MIG. Men det ligger mycket centralt och billigt därför.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 jul 2016
9.4

Nummer 1 hostel i Stockholm. Renligt och fint och fantastiskt läge på Kungsholmen. Rekomenderas.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Tack för ditt omdöme! Skönt att höra att du trivs här :)

  • Anonym
  • Sverige, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 jul 2016
9.4

Fantastiskt ställe med härligt folk från hela världen med öppna sinnen. Tyckte om att de spelade musik under dagarna, höjde den redan härliga stämningen. Ett ställe att återkomma till - rekommenderas varmt!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Tusen tack för dina positiva kommentarer, vi blir glada av att läsa det! Välkommen tillbaka! Hostel manager

3 jun 2016
9.7

Kanonställe att bo på centralt i Stockholm till ett bra pris. Det enda att anmärka på är avsaknaden av fönster och dagsljus eftersom boendet är på en källarvåning. Annars är det fint skött med trevlig personal, lugn stämning samt rent och fräscht! Att det är ca 8 minuters promenad till T-centralen och 2 minuter till närmsta tunnelbanestation ger ytterligare ett plus i kanten. Mycket varmt rekommenderat för den som vill lägga sina pengar på annat än boendet men ändå ha det bekvämt!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Tack för du tog dej tid att lämna en kommentar på din vistelse hos oss :-) Hostel manager

  • Anonym
  • Sverige, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 jun 2016
8.6

I just slept one night. Came in late and left early. I have absolutely nothing to complain about. It was nice that my name was on the bed I was assigned. Less room for error. It was nice that linen was included and was laying on the bed as I checked in.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Thank you for your review. Regards Hostel manager

  • Anonym
  • Sverige, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 maj 2016
10.0

Ett fantastiskt boende i hjärtat av Stockholm för en liten peng. Rent och tyst!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Sverige, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 apr 2016
7.4

Helt ok. För en natt. Man har det mesta man behöver. Mycket trevligt och hjälpsam personal .

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
Se svar från boendet

Tack för din recension! Välkommen åter. Med vänliga hälsningar Hostel manager

  • Anonym
  • Sverige, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 apr 2016
9.4

Ligger väldigt centralt o nära! Personalen jättetrevlig, fräscha rum, toalett o duschutrymme. Hit kommer vi tillbaka.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Tack för ert omdöme. Vi gör vårt bästa för att ge en bra service så gäster ska känna sig välkomna här. Ni är välkomna tillbaka när ni vill. Vänliga hälsningar Hostel manager

6 apr 2016
10.0

Rent, säkert och på gångavstånd till det mesta. Helt otroligt boende för en billig penning!!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. Vi blir glada att läsa att du gillade boendet här. Välkommen tillbaka. Vänliga hälsningar Hostel manager

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.