Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

City Hostel - Central Station

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.9
Utmärkt 3,332 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.6
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.0
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.8
BOKA NU
8.9
Utmärkt 3,332 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.6
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.0
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.8
City Hostel - Central Station Located at Fleminggatan 19, , Stockholm.
City Hostel - Central Station
Sweden
Stockholm 11226 Fleminggatan 19
89% 3332
59.3328063 18.0445289
City Hostel - Central Station
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Sverige, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 okt 2016
8.0

City Hostel var en av de bästa vandrarhemmen jag varit på. Jag hade ett enkelrum och det var mysigt som gav en hemtrevnadskänsla. Mycket skön säng att sova i. Storbilds tv placerad nära sängen med lagom många kanaler. Tyst och lugnt nattetid. Duschrummet var fräscht och välstädat. Ett plus i kanten att det fanns doftfräschare på toaletterna. Trevlig och hjälpsam receptionist.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Tack för ditt omdöme. Vi är glada att höra att du hade en bra vistelse här.

  • Anonym
  • Sverige, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 okt 2016
8.9

Jag träffade aldrig personalen, men de var trevliga i telefon. Den långa trappan ner från entrén var läskig. Sängen var jätteskön, inget ryggont. Saknade dock sängbord att lägga saker på. Pärmen med info var trevlig. Det finns ju inga fönster eftersom det är en källarvåning, men då skulle man ju kunna sätta in fönsterramar med spegelglas i för att skapa illusionen av fönster i rummen.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Tack för ditt omdöme. Vi är glada att höra att du hade en bra vistelse här. De enda rummen som inte har fönster för ljusinsläpp är enkelrummen.

  • Anonym
  • Sverige, Mixad grupp, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 sep 2016
8.3

Bra hostel med superbra läge. Andra gången jag bor här. Värt pengarna.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
Se svar från boendet

Tack för ditt omdöme.

  • Anonym
  • Sverige, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 sep 2016
6.3

Trist och läskigt att det inte var några fönster! Järnsängarna gnekade så det är svårt att sova. Tjejen i receptionen var jättegullig och hjälpte till så att en av oss kunde sova på golvet.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Tack för ert omdöme. Det är inte så mycket vi kan göra åt att vandrarhemmet är belagt i nedervåningen. Men skönt att ni kände att vi hjälpte er så gott vi kunde i alla fall :)

  • Anonym
  • Sverige, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 aug 2016
10.0

Helnöjda!! Centralt läge, trevlig personal, fräscha toaletter, duschar o sköna sängar👍😊

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Tack så mycket för omdömet. Välkomna tillbaka :)

  • Anonym
  • Sverige, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 jul 2016
7.1

JAG KAN VARA LITE GAMMALDAGS MEN ATT BO I EN KÄLLARE ÄR INTE " HIPPT" FÖR MIG. Men det ligger mycket centralt och billigt därför.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 jul 2016
9.4

Nummer 1 hostel i Stockholm. Renligt och fint och fantastiskt läge på Kungsholmen. Rekomenderas.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Tack för ditt omdöme! Skönt att höra att du trivs här :)

  • Anonym
  • Sverige, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 jul 2016
9.4

Fantastiskt ställe med härligt folk från hela världen med öppna sinnen. Tyckte om att de spelade musik under dagarna, höjde den redan härliga stämningen. Ett ställe att återkomma till - rekommenderas varmt!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Tusen tack för dina positiva kommentarer, vi blir glada av att läsa det! Välkommen tillbaka! Hostel manager

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.