X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till City Circus Athens

16 Sarri street, Aten, Grekland

karta & vägbeskrivning


95%Betyg

  • 94%Värde för pengarna
  • 97%Säkerhet
  • 94%Plats
  • 95%Personal
  • 93%Atmosfär
  • 98%Renlighet
  • 95%Utrustning

Översatt av Google Stads Circus ligger bara 250 meter från två centrala tunnelbanestationer (Monastiraki och Thission), med direkta och ofta service till både flygplatsen och hamnen i Pireus.

Från flygplatsen:
TAXI: För ett fast pris på EUR35 kan du ta en taxi som tar dig downtown i ungefär en timme beroende på trafiken.

BUS: Alternativt kan du använda X95 AIRPORT EXPRESS busslinje, som tar dig till centrala Syntagma station kanske snabbare än en taxi. Detta är den enda tjänsten från och till flygplatsen som körs på en 24-timmars basis (5 euro), så om du kommer för tidigt (eller för sent) att det kan vara det enda alternativet. Från Syntagma, kan du antingen få på en taxi för en kort tur på ca. EUR5 eller gå ner Ermou str. och anländer till Monastiraki square.

METRO: Detta är det snabbaste sättet att ta sig till centrum. En direkt går från 06:33 till 23:33 och tar 42min att komma till Monastiraki, som är den närmaste tunnelbanestationen till City Circus. Följ avfarten till Athinas str. och en gång på marknivå göra en högersväng i några meter tills du får på Ermou str. (Det viktigaste Monastiraki torget bör vara framför dig). Sväng höger till Ermou och sedan höger igen vid Miaouli str., Några meter på vägen. Håll gå på Miaouli str tills du ser ett litet torg framför dig. Följ den vänstra krök av gatan och huvud på att Agion Anargyron str, vilket är en fotgängare sätt. I slutet av det, efter ca 200 m kommer du fram till Sarri str. Sväng höger och du kommer att se staden Circus på vänster sida på nummer 16.
Från hamnen i Pireus:
Med taxi, kommer det att kosta dig runt 25 euro och du kommer att komma fram i cirka 30 'beroende på trafiken.

METRO: Du kan också använda linje 1 (GRÖN) i Metro (EUR1.40) och stannar vid Thission station. När du går ut från stationen, sväng vänster, gå förbi en liten kyrka och på andra sidan hittar du Sarri str. Vi finns på No16, efter ca 200m.

Om du har några speciella transportbehov, vänligen meddela oss i förväg, och vi ser till att du får all den hjälp du behöver.