X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till City Circus Athens

16 Sarri street, Aten, Grekland

karta & vägbeskrivning


93%Betyg

  • 92%Värde för pengarna
  • 95%Säkerhet
  • 94%Plats
  • 92%Personal
  • 92%Atmosfär
  • 98%Renlighet
  • 92%Utrustning

Översatt av Google Stad Circus ligger bara 250 meter från två centrala tunnelbanestationer (Monastiraki & Thission), med direkt och ofta service till både flygplatsen och hamnen i Pireus.

Från flygplatsen:
TAXI: För ett fast pris på EUR35 kan du ta en taxi som tar dig downtown i ungefär en timme beroende på trafiken.

BUS: Alternativt kan du använda X95 AIRPORT EXPRESS busslinje, som tar dig till centrala Syntagma station kanske snabbare än en taxi. Detta är den enda tjänsten från och till flygplatsen som körs på en 24-timmars basis (5 euro), så om du anländer för tidigt (eller för sent) kan det vara det enda alternativet. Från Syntagma, kan du antingen få en hytt för en kort tur på ca. EUR5 eller gå ner Ermou str. och anländer till Monastiraki kvadrat.

METRO: Detta är det snabbaste sättet att ta sig till centrum. En direkt går från 06:33 tills 23:33 och tar 42min för att komma till Monastiraki, som är den närmaste tunnelbanestationen till City Circus. Följ avfarten till Athinas str. och en gång på marknivå göra en högersväng några meter tills du får på Ermou str. (det viktigaste Monastiraki torget bör vara framför dig). Sväng höger till Ermou och sedan höger igen vid Miaouli str., Några meter väg. Håll gå på Miaouli str tills du ser ett litet torg framför dig. Följ den vänstra böj gatan och huvudet på Agion Anargyron str, som är en fotgängare sätt. I slutet av den, efter ca 200m, kommer du till Sarri str. Sväng höger och du kommer att se staden Circus på vänster sida på nummer 16.
Från hamnen i Pireus:
Med taxi, kommer det att kosta dig runt 25 euro och du anländer i cirka 30 'beroende på trafiken.

METRO: Du kan också använda linje 1 (grön) i Metro (EUR1.40) och stannar vid Thission station. När du går ut ur stationen, sväng vänster, gå förbi en liten kyrka och på den andra sidan, hittar du Sarri str. Vi finns på No16, efter ca 200m.

I det fall du har några speciella transportbehov, vänligen meddela oss i förväg, och vi ska se till att du får all den hjälp du behöver.