X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Cinnamon Sally Backpackers Hostel

Merkela 1, 3rd floor, Riga, Lettland

karta & vägbeskrivning


95%Betyg

  • 96%Värde för pengarna
  • 92%Säkerhet
  • 93%Plats
  • 96%Personal
  • 96%Atmosfär
  • 97%Renlighet
  • 92%Utrustning

Översatt av Google Flygplats:
Avsluta ankomster och huvudet tvärs över parkeringen till busshållplatsen. Buss 22 kommer var 15 - 20 minuter från 05:00 till 01:00. Ta bussen (biljettpris - 0,70 LVL) till hållplats Stockmann - det är den 2: a stopp efter att du har korsat floden Daugava. Håll gå upp denna gata i samma riktning som trafiken för ca 50 meter. Du kommer att nå en trappa som leder ner i en tunnel. Gå ner för trapporna och längs tunneln tills du kommer till det som är effektivt en rondell (med butiker i mitten) med många trappor som leder ut ur tunneln i alla riktningar. För att hitta trappan för att ta, börja gå runt denna "rondell" medurs - tar den fjärde trappan ut. Du bör ytan på markplan på Marijas street. Håll gå rakt fram tills du kommer till McDonalds och sväng vänster. Den dörröppning som leder till hissen, som tar dig till vandrarhemmet, är knappt bokstaven M i den skylt som säger "McDonalds". Ta hissen till 3: e våningen. Välkomna!

Internationella bussterminalen:
Bussarna kommer fram på baksidan av busstationen i den stora ankomst område som är parallellt med floden. Så du måste först gå till bussterminalen och sedan avsluta terminalen även om huvudentrén till området där de taxibilar väntar. Efter att ha lämnat terminalen, korsa gatan, sväng vänster och gå under bron. När du kommer till hörnet av den stora Stockman köpcentrum, sväng höger vid hörnet och fortsätta att gå i ca 50 meter. Du kommer att nå en trappa som leder ner i en tunnel. Gå ner för trapporna och längs tunneln tills du kommer till det som är effektivt en rondell (med butiker i mitten) med många trappor som leder ut ur tunneln i alla riktningar. För att hitta trappan för att ta, börja gå runt denna "rondell" medurs - tar den fjärde trappan ut. Du bör ytan på markplan på Marijas street. Håll gå rakt fram tills du kommer till McDonalds och sväng vänster. Den dörröppning som leder till hissen, som tar dig till vandrarhemmet, är knappt bokstaven M i den skylt som säger "McDonalds". Ta hissen till 3: e våningen. Välkomna!

Main Train Terminal Riga:
När du lämnar tåget terminalen, se till att du går mot centrum, inte mot den centrala marknaden. (Du kommer att ha gott om tid att besöka det senare). Beroende vilken avfart du tar, kommer du avslutar en lite närmare eller lite längre från Origo köpcentrum som är ansluten till tågstationen. Om du tittar på andra sidan gatan ser du McDonalds på ett av gathörnen - det är där du är på väg. Om du inte ser McDonalds, gå mot trafikljusen vid den bortre änden av Origo, korsa två gator med trafikljus, en efter en. På vänster sida av gatan kommer du definitivt se McDonalds. Till höger från McDonalds är ingången till Cinnamon Sally. Den dörröppning som leder till hissen, som tar dig till vandrarhemmet, är knappt bokstaven M i den skylt som säger "McDonalds". Ta hissen till 3: e våningen. Välkomna!!

NB.If du går vilse och vänder sig till lokalbefolkningen om råd, kommer de inte vet vandrarhemmet, men de kommer säkert vet Station McDonalds! :)