Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cinnamon Sally Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
 • Värde för pengarna 9.6
 • Säkerhet 9.7
 • Plats 9.6
 • Personal 9.7
 • Atmosfär 9.5
 • Renlighet 9.4
 • Utrustning 9.3

Plats

Merkela 1, 3rd floor

Vägbeskrivning Till Boende

Översatt av Google
Flygplats:
Avsluta ankomster och huvudet tvärs parkeringen till busshållplatsen. Buss 22 kommer varje 15 - 20 minuter från 05:00 till 01:00. Ta bussen (biljettpris - 0,70 LVL) till hållplats Autoosta- det är den 2: a stopp efter att du har passerat floden Daugava. Hålla promenader upp denna gata i samma riktning som trafiken för ca 50 m. Du kommer att nå en trappa som leder ner i en tunnel. Gå ner för trappan och längs tunneln tills du kommer till vad som är effektivt en rondell (med butiker i mitten) med många trappor som leder ut ur tunneln i alla riktningar. För att hitta trapporna för att ta, börja gå runt detta "rondellen" medurs - tar den fjärde trappan ut. Du bör ytan på marknivå på Marijas gatan. Håll gå rakt fram tills du kommer till McDonalds och sväng vänster. Dörren som leder till hissen, som tar dig till vandrarhemmet, är knappt bokstaven M i tecknet som säger "McDonalds". Ta hissen till 3: e våningen. Välkommen !!!

Internationella bussterminalen:
Bussarna anländer på baksidan av busstationen i stora ankomst område som är parallellt med floden. Så måste du först gå till bussterminalen och sedan avsluta terminalen om dess huvudentrén till området där taxibilar väntar. Efter att ha lämnat terminalen, korsa gatan, sväng vänster och gå under bron. När du kommer till hörnet av den stora Stockman köpcentrum, sväng höger vid hörnet och fortsätta att gå i ca 50 m. Du kommer att nå en trappa som leder ner i en tunnel. Gå ner för trappan och längs tunneln tills du kommer till vad som är effektivt en rondell (med butiker i mitten) med många trappor som leder ut ur tunneln i alla riktningar. För att hitta trapporna för att ta, börja gå runt detta "rondellen" medurs - tar den fjärde trappan ut. Du bör ytan på marknivå på Marijas gatan. Håll gå rakt fram tills du kommer till McDonalds och sväng vänster. Dörren som leder till hissen, som tar dig till vandrarhemmet, är knappt bokstaven M i tecknet som säger "McDonalds". Ta hissen till 3: e våningen. Välkommen !!!

Main Train Terminal Riga:
När du lämnar tåget terminalen, se till att du går mot centrum, inte mot Central Market. (Du kommer att ha gott om tid att besöka det senare). Beroende vilken avfart du tar, kommer du avslutar lite närmare eller lite längre från Origo köpcentrum som är ansluten till tågstationen. Om du tittar på andra sidan gatan ser du McDonalds på en av gathörnen - det är där du är på väg. Om du inte ser McDonalds, gå mot trafikljusen vid den bortre änden av Origo, korsa två gator med trafikljus, den ena efter den andra. På vänster sida av gatan kommer du definitivt se McDonalds. Till höger från McDonalds är ingången till Cinnamon Sally. Dörren som leder till hissen, som tar dig till vandrarhemmet, är knappt bokstaven M i tecknet som säger "McDonalds". Ta hissen till 3: e våningen. Välkommen

NB.If du går vilse och vänder sig till lokalbefolkningen om råd, kommer de inte vet vandrarhemmet, men de kommer säkert vet Station McDonalds! :)
 • Värde för pengarna 9.6
 • Säkerhet 9.7
 • Plats 9.6
 • Personal 9.7
 • Atmosfär 9.5
 • Renlighet 9.4
 • Utrustning 9.3
Läs alla recensioner BOKA NU

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.