X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Chillout Lya Hostel Bar

Toprak Lule sokak No:1, Beyoglu Istanbul, Istanbul, Turkiet

karta & vägbeskrivning


84%Betyg

  • 80%Värde för pengarna
  • 84%Säkerhet
  • 93%Plats
  • 93%Personal
  • 89%Atmosfär
  • 67%Renlighet
  • 84%Utrustning

Översatt av Google Från flygplatsen Ataturk:
Den Havas buss tar dig till Taksim för 13TYL. Det är den sista anhalten på vägen. Shuttles avgår varje halvtimme börjar vid 4:00 på morgonen. Den sista avgång är klockan 01:00 på morgonen. Resan tar cirka 40 minuter beroende på trafiken. Från Taksim, följ anvisningarna nedan.

Från järnvägsstationen:
Det finns en spårvagnslinje direkt framför järnvägsstationen. Köp en pollett (1.50TYL) vid en av mat kiosker och ombord på spårvagnen som går till höger mot Kabatas. Rid den till slutet av raden. När du kliver av vid Kabatas följ skyltarna tvärs över gatan till bergbanan och gå under jorden. Köpa en annan token (1.50TYL) och åka bergbanan till Taksim Square, följ sedan anvisningarna nedan.

Från Taksimtorget:
1) Direkt framför trappan lämnar Funicular ser du en liten gräsbevuxen park med ett monument i mitten. Korsa gatan mot monumentet, och följ sedan spårvagnslinjer till vänster mot Burger King som sitter på Istiklal Street. (Istiklal är en stor och livlig shoppinggata som vanligtvis är fylld med fotgängare nästan när som helst på dagen eller natten.)
2) Gå ner Istiklal i cirka 5 minuter tills du anländer till byggarbetsplatsen för Virgin Megastore på Atif Yilmaz. (Du kommer att känna igen den lätt med den stora bilden av en kvinna pekar på dig. Aga Camii moskén sitter på höger sida, och du kommer att se en butik Swatch klocka på vänster sida.)
3) Sväng höger in på Atif Yilmaz och gå ca 1 minut tills du ser Taxim Park Bufe på Kucuk Bayram.
4) Sväng vänster in på Kucuk Bayram. (Det är den första gatan du kan ta till vänster)
5) Sväng höger in på Toprak Lule och du kommer att se Chillout Lya direkt på vänster sida på nummer 1.

Incheckning sker i baren ner *

* Om du anländer sent och baren är stängd, kan du checka in med vår syster egendom, Chillout Cengo, precis runt hörnet (10 meter bort). Fortsätt på Toprak Lule till det första hörnet och sväng höger in på Halas. Vandrarhemmet är den andra dörren till höger på nummer 3. Skylten hänger ovanför huvudet på dörren.