X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Chillout Lya Hostel Bar

Toprak Lule sokak No:1, Beyoglu Istanbul, Istanbul, Turkiet

karta & vägbeskrivning


80%Betyg

  • 100%Värde för pengarna
  • 100%Säkerhet
  • 100%Plats
  • 60%Personal
  • 40%Atmosfär
  • 80%Renlighet
  • 80%Utrustning

Översatt av Google Från flygplatsen Ataturk:
Den Havas buss tar dig till Taksim för 13TYL. Det är det sista stoppet på vägen. Shuttles avgår varje halvtimme börjar vid 4:00 på morgonen. Den sista avgång är klockan 01:00 på morgonen. Resan tar cirka 40 minuter beroende på trafiken. Från Taksim, följ anvisningarna nedan.

Från tågstationen:
Det finns en spårvagnslinje direkt framför järnvägsstationen. Köp en token (1.50TYL) vid ett av mat kiosker och ombord på spårvagnen går till höger mot Kabatas. Rid den till slutet av raden. När du kliver av vid Kabatas följ skyltarna tvärs över gatan till Funicular och gå under jorden. Köpa en annan token (1.50TYL) och åka bergbanan till Taksim Square, följ sedan anvisningarna nedan.

Från Taksimtorget:
1) Direkt framför trappan lämnar Funicular ser du en liten gräsbevuxen park med ett monument i centrum. Korsa gatan mot monumentet och följ spårvagnslinjer till vänster mot Burger King som sitter på gatan Istiklal. (Istiklal är en stor och upptagen shoppinggata som vanligtvis är fylld med fotgängare nästan när som helst på dygnet.)
2) Gå ner Istiklal i cirka 5 minuter tills du kommer till byggarbetsplatsen för Virgin Megastore på Atif Yilmaz. (Du känner igen den lätt av den stora bilden av en kvinna pekar på dig. Aga Camii moskén sitter på höger sida, och du kommer att se en Swatch klockförsäljare på vänster sida.)
3) Sväng höger in på Atif Yilmaz och gå ca 1 minut tills du ser Taxim Park Bufe på Kucuk Bayram.
4) Sväng vänster in på Kucuk Bayram. (Det är den första gatan du kan ta till vänster)
5) Sväng höger in på Toprak LLE och du kommer se Chillout Lya direkt på vänster på nummer 1.

Incheckning sker i baren ner *

* Om du anländer sent och baren är stängd, kan du checka in med vårt systerhotell, Chillout Cengo, precis runt hörnet (10 meter bort). Fortsätt på Toprak LLE till det första hörnet och sväng höger in på Halas. Vandrarhemmet är den andra dörren till höger på nummer 3 Skylten hänger ovanför huvudet på dörröppningen.