X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Chillout Cengo

Hüseyinağa Mah. Atıf Yılmaz cad., Halas sok. No:3 Beyoglu, Istanbul, Turkiet

karta & vägbeskrivning


83%Betyg

  • 87%Värde för pengarna
  • 77%Säkerhet
  • 93%Plats
  • 87%Personal
  • 88%Atmosfär
  • 71%Renlighet
  • 78%Utrustning

Översatt av Google Från Ataturk Airport:
Havas buss tar dig till Taksim för 10TYL. Det är den sista anhalten på vägen. Shuttles avgår varje halvtimme med början vid 4:00 på morgonen. Den sista avgång är klockan 1:00 på morgonen. Resan tar cirka 40 minuter beroende på trafiken. Från Taksim, följ anvisningarna nedan.

Från Sabiha:
Havas buss tar dig till Taksim för 13TL. Det är den sista anhalten på vägen. Shuttles avgår varje halvtimme med början vid 4:00 på morgonen. Den sista avgång är vid midnatt. Resan tar cirka en timme beroende på trafiken. Från Taksim, följ anvisningarna nedan.

Från järnvägsstationen:
Det finns en spårvagnslinje direkt framför järnvägsstationen. Köp en pollett (2TL) vid en av de livsmedel kiosker eller nära spårvagn och ombord på spårvagnen som går till höger mot Kabatas. Rid den till slutet av raden. När du kliver av vid Kabatas följ skyltarna tvärs över gatan till Funicular och gå under jorden. Köpa en annan token (2TL) och åka bergbanan till Taksim-torget, följ sedan anvisningarna nedan.

Från Taksimtorget: (vi har en grundkarta Bland våra Bilderna på denna sida som stödjer följande beskrivning!)
1) Direkt framför trappan lämnar Funicular ser du en liten gräsbevuxen park med ett monument i mitten. Korsa gatan mot monumentet, och följ sedan spårvagnslinjer till vänster mot Burger King som sitter på Istiklal Street (Istiklal är en stor och upptagen shoppinggata som vanligtvis är späckad med fotgängare nästan när som helst på dygnet.)
2) Gå ner Istiklal Street i cirka 7 minuter tills du ser en moské (en muslimsk bön hus med ett torn som en roket) på höger sida.
3) Sväng höger där på Atif YILMAZ och gå ca 1 minut tills vägen delar sig.
4) Vid vägskäl vända en 90 "vänster in Halas. Du kommer att se vår skylt hänga ovanför huvudet på Number3. Ring på klockan och kom in!