X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Chillout Cengo

Hüseyinağa Mah. Atıf Yılmaz cad., Halas sok. No:3 Beyoglu, Istanbul, Turkiet

karta & vägbeskrivning


85%Betyg

  • 88%Värde för pengarna
  • 79%Säkerhet
  • 91%Plats
  • 88%Personal
  • 90%Atmosfär
  • 77%Renlighet
  • 81%Utrustning

Översatt av Google Från Ataturk flygplats:
Den Havas buss tar dig till Taksim för 10TYL. Det är den sista anhalten på vägen. Shuttles avgår varje halvtimme börjar vid 04:00 på morgonen. Den sista avgång är klockan 1:00 på morgonen. Resan tar cirka 40 minuter beroende på trafiken. Från Taksim, följ anvisningarna nedan.

Från flygplatsen Sabiha Gökçen:
Den Havas buss tar dig till Taksim för 13TL. Det är den sista anhalten på vägen. Shuttles avgår varje halvtimme börjar vid 04:00 på morgonen. Den sista avgång är vid midnatt. Resan tar cirka en timme beroende på trafiken. Från Taksim, följ anvisningarna nedan.

Från järnvägsstationen:
Det finns en spårvagnslinje direkt framför järnvägsstationen. Köp en pollett (2TL) på en av de livsmedel kiosker eller nära spårvagn och ombord på spårvagnen som går till höger mot Kabatas. Ride den till slutet av raden. När du kliver av vid Kabatas följ skyltarna tvärs över gatan till bergbanan och gå under jorden. Köpa en annan token (2TL) och åka bergbanan till Taksim Square, följ sedan anvisningarna nedan.

Från Taksimtorget: (VI HAR ETT GRUNDLÄGGANDE KARTA BLAND VÅRA BILDER PÅ DENNA SIDA SOM STÖDER följande beskrivning!)
1) Direkt framför trappan lämnar Funicular ser du en liten gräsbevuxen park med ett monument i centrum. Korsa gatan mot monumentet, och följ spårvagnslinjer till vänster mot Burger King som sitter på Istiklal Street (Istiklal är en stor och upptagen shoppinggata som vanligtvis är fylld med fotgängare nästan när som helst på dygnet.)
2) Gå ner Istiklal Street i cirka 7 minuter tills du ser en moské (en muslimsk bön hus med ett torn som en roket) på höger sida.
3) Sväng höger där på Atif Yilmaz och gå ca 1 minut tills vägen delar sig.
4) Vid vägskälet slår en 90 "vänster in Halas. Du kommer att se vår skylt som hänger ovanför huvudet på Number3. Ring på klockan och kom in!