Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Chillax Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
 • Värde för pengarna 6.0
 • Säkerhet 6.0
 • Plats 8.0
 • Personal 6.0
 • Atmosfär 6.0
 • Renlighet 4.0
 • Utrustning 8.0

Plats

2-y Kolobovskiy pereulok, 9/2

Vägbeskrivning Till Boende

Översatt av Google
Vår adress: 2-y Kolobovskiy pereulok, 9-2
Röda tegelbyggnaden (slutet av 19-talet), vit hiss på utsidan av byggnaden. Du kommer att se vår skylt på byggnaden också. Dörrkod 10K7793
Metro / tunnelbana / tunnelbanestationerna
Trubnaya ljusgrön linje 4 minuters promenad
Tsvetnoy Boulevard grå linje 6 minuters promenad
Tverskaya / Chekhovskaya / Pushkinskaya mörkgrön / grå / lila linjer 8 minuters promenad

Taxi Pickup

Vi kan ordna flygplats och tågstation pickuper men du måste meddela oss i förväg. Kostnaden för en flygplats pick-up är R2500. Kostnaden för en tågstation upphämtning är R1200.

Typisk restid till alla flygplatser är en timme. Under rusningstid låt i minst 1-2 timmar. Dess ca 30 minuter från varje tågstationen.

Flygplatser

Det finns tre huvudflygplatser i Moskva Sheremetovo, Domodedovo, Vnukovo. Alla tre ligger ca en timme från staden på olika platser.

Det finns ingen direkt Metro länk till någon av flygplatserna, men det finns ett expresståg som går från flygplatserna direkt till en tunnelbanestation.

Sheremetovo Airport (SVO)

Sheremetovo är beläget i norra delen av staden och är navet för alla flygningar Aeroflot. Ett antal internationella flygbolag flyger härifrån.

Flyg detaljer och pendeltåg tidtabell finns på deras hemsida www.sheremetyevo-airport.ru

Express Tåg Det finns ett expresståg (Aeroexpress) som går till Belorusskaya tågstation. Det tar cirka 40 minuter och kostar 350 rubel. Den avgår var 30 minuter, och ligger cirka 200 meter från terminal 2 Från Belorusskaya tågstationen.:
Belorusskaya Brown (ring) linje tar det bruna linjen till Novoslobodskaya (nästa stopp), överför till grå linje, och nästa stopp är Tsvetnoy Boulevard.
Belorusskaya Grön linje ta den gröna linjen till Tverskaya (2: a stopp), transfer till grå linje, och nästa stopp är Tsvetnoy Boulevard.

Shuttle Bus / Metro - Shuttle bussar kan tas till Planernaya tunnelbanestationen (lila linje) eller Rechnoi Vokzal Metro (gröna linjen).


Domodedovo Airport (DME)

Domodedovo ligger i den södra delen av staden.
Flyg detaljer och pendeltåg tidtabell finns på deras hemsida www.domodedovo.ru/en/

Express Train - Det finns ett expresståg (Aeroexpress) som går till Paveletskaya tågstation. . Det tar cirka 40 minuter och kostar 350 rubel. Den avgår var 30 minuter. Från Paveletskaya Tågstation:
Paveletskaya Brown (ring) linje tar det bruna linjen till Kursk (2: a stopp), transfer till lysa grön linje, och 2: a stopp är Trubnaya
Paveletskaya Grön linje ta den gröna linjen till Tverskaya (3: e stoppet), överför till grå linje, och nästa stopp är Tsvetnoy Boulevard.


Vnukovo Airport (VKO)

Vnukovo ligger i den sydvästra delen av staden.
Flyg detaljer och pendeltåg tidtabell finns på deras hemsida www.vnukovo.ru / eng

Express Train - Det finns ett expresståg (Aeroexpress) som går till Kievskaya tågstation. Det tar cirka 40 minuter och kostar 350 rubel. Den avgår var 30 minuter. Från Kievskaya Tågstation:
Kievskaya Brown (ring) linje tar det bruna linjen till Novoslobodskaya (3: e stoppet), överför till grå linje, och nästa stopp är Tsvetnoy Boulevard.
Kievskaya Mörkblå linje tar den mörkblå linjen till Arbatskaya (2: a stopp), överför till grå linje, och den 2: a stoppet är Tsvetnoy Boulevard.
Kievskaya Ljusblå linje tar det ljusblå linjen att Alexandrovskii Sad (3rd stop och slutet av raden), överför till grå linje, och den 2: a stoppet är Tsvetnoy Boulevard.

Promenad från tunnelbanan / tunnelbana / Underground
En karta över Metro / tunnelbana / tunnelbane hittar du på vår hemsida.
Från Trubnaya:
När du avslutar Trubnaya stationen befinner du dig på boulevarden. Om du tittar norrut kommer du att se en Spire framför dig. Gå söderut, så att till vänster om dig att du har en glasartad kontor / lägenhet komplex, framför dig en väg (vinkelrätt mot dig) och till höger en del äldre byggnader. Sväng höger och korsa gatan. På detta hörn kommer det att finnas en bokhandel, gå till höger så att biltrafiken går mot dig (men tar den bilfria promenad sätt ;-)). Du går nu North den glasartade byggnaden är till höger. Du passerar en LeFutur, och ett apotek. Sväng vänster vid första gatan (1-i Kolobovskii pereulok). Fortsätt rakt, gatan kommer kurvan lite åt höger, tills du når den första korsningen (till vänster kommer att bli en nyare ser byggnaden, och till höger en äldre tegelbyggnad byggd på 1960-talet). Sväng höger och gå rakt, passerar du en liten grönsak / frukt stå, och gatan slutar där. Till höger har du den röda fruktstånd, och en grå 2-våningsbyggnad bakom det, och till vänster en annan gata 2-i Kolobovskii pereulok. Sväng vänster, och du kommer att se 5-våningar rött tegel, sent 19th century byggnad med vita hisschaktet framför dig. Youre här! Dörrkod 10K7793

Från Tsvetnoy Boulevard:
När du avslutar Tsvetnoy Boulevard stationen sväng höger och gå rakt (du kommer söder). Du passerar ett köpcentrum, Moskva Cirkus (det finns en staty av en kille och en bil), och en massa restauranger och butiker. Du kommer att passera två blomma står, och till vänster har du en två våningar. Sväng höger vid första gatan (1-i Kolobovskii pereulok). Fortsätt rakt, gatan kommer kurvan lite åt höger, tills du når den första korsningen (till vänster kommer att bli en nyare ser byggnaden, och till höger en äldre tegelbyggnad byggd på 1960-talet). Sväng höger och gå rakt, passerar du en liten grönsak / frukt stå, och gatan slutar där. Till höger har du den röda fruktstånd, och en grå 2-våningsbyggnad bakom det, och till vänster en annan gata 2-i Kolobovskii pereulok. Sväng vänster, och du kommer att se 5-våningar rött tegel, sent 19th century byggnad med vita hisschaktet framför dig. Youre här! Dörrkod 10K7793

Från Tverskaya / Pushkinskaya / Chekhovskaya Exit mot Pushkinskaya Square och Rossiya Biograf. Gå nordöst, mot Strastnoy Boulevard. Ta boulevarden rakt, tills du når slutet framför dig (tvärs över gatan) kommer en T-bone restaurang, till höger en gata med en kyrka, något till vänster kommer att bli en staty med en man och en gitarr (detta är en staty för att Visotsky berömda ryska musiker). Gå vänster, korsa gatan och korsa gatan så att trafiken rör sig med dig, och du kommer norr. Du är på Petrovka och nummer på byggnaden ska bli mindre. Gå rakt fram tills du når den första gatan som går till höger. Det finns en liten park / kvadrat. Sväng höger och gå rakt. Det kommer att finnas en kyrka till höger och polisstationen parkeringen till vänster. Det kommer att finnas en grind dont worry, detta är bara för bilar, så fortsätt. Fortsätt rakt fram tills du träffar en korsning. Du kommer att se 5-våningar rött tegel, sent 19th century byggnad med vita hisschaktet framför dig. Youre här! Dörrkod 10K7793
 • Värde för pengarna 6.0
 • Säkerhet 6.0
 • Plats 8.0
 • Personal 6.0
 • Atmosfär 6.0
 • Renlighet 4.0
 • Utrustning 8.0
Läs alla recensioner BOKA NU

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.