X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Chillax Hostel

2-y Kolobovskiy pereulok, 9/2, Moskva, Ryssland

karta & vägbeskrivning


89%Betyg

  • 91%Värde för pengarna
  • 88%Säkerhet
  • 91%Plats
  • 90%Personal
  • 87%Atmosfär
  • 89%Renlighet
  • 87%Utrustning

Översatt av Google Vår adress: 2-y Kolobovskiy pereulok, 9-2
Röd tegelbyggnad (sent 19th century), vit hiss på utsidan av byggnaden. Du kommer att se vår skylt på byggnaden också. Dörrkod 10K7793
Metro / tunnelbana / tunnelbanestationer:
Trubnaya ljusgrön linje 4 minuters promenad
Tsvetnoy Boulevard grå linje 6 minuters promenad
Tverskaya / Chekhovskaya / Pushkinskaya mörkgrön / grå / lila linjer 8 minuters promenad

Taxi Pickup

Vi kan ordna flygplats och tågstation upphämtning men du måste meddela oss i förväg. Kostnaden för en flygplats pick-up är R2500. Kostnaden för en hämtning vid järnvägsstationen up är R1200.

Typisk restid till alla flygplatser är en timme. Under rusningstid låt i minst 1 - 2 timmar. Dess ca 30 minuter från varje tågstationen.

Flygplatser

Det finns tre stora flygplatser i Moskva Sheremetovo, Domodedovo, Vnukovo. Alla tre ligger cirka en timme från staden på olika platser.

Det finns ingen direkt Metro koppling till någon av flygplatserna, men det finns ett expresståg som går från flygplatserna direkt till en tunnelbanestation.

Sheremetovo flygplats (SVO)

Sheremetovo ligger i norra delen av staden och är navet för alla Aeroflot flyg. Ett antal internationella flygbolag flyger härifrån.

Flyguppgifter och pendeltåg tidtabeller finns på deras hemsida www.sheremetyevo-airport.ru

Express Tåg Det finns ett expresståg (Aeroexpress) som går till Belorusskaya järnvägsstation. Det tar ca 40 minuter, och kostar 350 rubel. Det lämnar varje 30 minuter, och ligger cirka 200 meter från terminal 2. Från Belorusskaya Tågstation:
Belorusskaya Brown (ring) linje tar det bruna linjen till Novoslobodskaya (nästa stopp), transfer till grå linje, och nästa stopp är Tsvetnoy Boulevard.
Belorusskaya gröna linjen tar den gröna linjen till Tverskaya (2nd stop), transfer till grå linje, och nästa stopp är Tsvetnoy Boulevard.

Shuttle buss / tunnelbana - Shuttle bussar kan tas till Planernaya tunnelbanestation (lila linje) eller Rechnoi Vokzal Metro (gröna linjen).


Domodedovo Airport (DME)

Domodedovo ligger i södra delen av staden.
Flyguppgifter och pendeltåg tidtabeller finns på deras hemsida www.domodedovo.ru/en/

Express Train - Det finns ett expresståg (Aeroexpress) som går till Paveletskaya tågstation. . Det tar ca 40 minuter, och kostar 350 rubel. Den avgår var 30 minuter. Från Paveletskaya Tågstation:
Paveletskaja Brown (ring) linje tar det bruna linjen till Kursk (2nd stop), transfer till ljust gröna linjen, och 2: a stopp är Trubnaya
Paveletskaja gröna linjen tar den gröna linjen till Tverskaya (3rd stop), transfer till grå linje, och nästa stopp är Tsvetnoy Boulevard.


Vnukovo Airport (VKO)

Vnukovo ligger i den södra delen av staden.
Flyguppgifter och pendeltåg tidtabeller finns på deras hemsida www.vnukovo.ru / eng

Express Train - Det finns ett expresståg (Aeroexpress) som går till Kievskaja tågstation. Den tar ca 40 minuter, och kostar 350 rubel. Den avgår var 30 minuter. Från Kievskaja Tågstation:
Kievskaya Brown (ring) linje tar det bruna linjen till Novoslobodskaya (3rd stop), transfer till grå linje, och nästa stopp är Tsvetnoy Boulevard.
Kievskaya mörkblå linjen tar den mörkblå linjen till Arbatskaya (2nd stop), transfer till grå linje, och den 2: a stopp är Tsvetnoy Boulevard.
Kievskaya Ljusblå linje tar den ljusblå linjen till Alexandrovskii Sad (3rd stop och slutet av raden), transfer till grå linje, och den 2: a stopp är Tsvetnoy Boulevard.

Promenad från tunnelbanan / tunnelbana / tunnelbana
En karta över Metro / tunnelbana / tunnelbana kan hittas på vår hemsida.
Från Trubnaya:
När du avslutar Trubnaya stationen hittar du dig själv på boulevarden. Om du tittar norrut ser du en Spire framför dig. Gå söderut så att till vänster om dig att du har en glasartad kontor / lägenhet komplex, framför dig en väg (vinkelrätt mot dig) och till höger en del äldre byggnader. Sväng höger och korsa gatan. På detta hörn kommer det att finnas en bokhandel, gå till höger så att biltrafiken kommer mot dig (men tar fotgängare promenad sätt ;-)). Du går nu North den glasartade byggnaden är till höger. Du kommer att passera en LeFutur, och ett apotek. Sväng vänster vid första gatan (1-i Kolobovskii pereulok). Fortsätt rakt, gatan kommer kurvan lite åt höger, tills du når den första korsningen (till vänster kommer att vara en nyare ser byggnaden, och till höger en äldre tegelbyggnad byggdes på 1960-talet). Sväng höger och gå rakt, passerar du en liten grönsak / frukt stå, och gatan slutar där. Till höger har du den röda frukten stå och en grå 2-våningsbyggnad bakom det, och till vänster en annan gata 2-i Kolobovskii pereulok. Sväng vänster, och du kommer att se 5-våningar rött tegel, sent 19th century byggnad med vita hisschaktet framför dig. Youre här! Dörrkod 10K7793

Från Tsvetnoy Boulevard:
När du avslutar Tsvetnoy sväng Boulevard station höger och gå rakt (du kommer söder). Du kommer att passera ett köpcentrum, Moskva Circus (det finns en statyn av en kille och en bil), och en massa restauranger och butiker. Du kommer att passera två blomhyllor, och till vänster kommer du att ha ett två-våningshus. Sväng höger vid första gatan (1-i Kolobovskii pereulok). Fortsätt rakt, gatan kommer kurvan lite åt höger, tills du når den första korsningen (till vänster kommer att vara en nyare ser byggnaden, och till höger en äldre tegelbyggnad byggdes på 1960-talet). Sväng höger och gå rakt, passerar du en liten grönsak / frukt stå, och gatan slutar där. Till höger har du den röda frukten stå och en grå 2-våningsbyggnad bakom det, och till vänster en annan gata 2-i Kolobovskii pereulok. Sväng vänster, och du kommer att se 5-våningar rött tegel, sent 19th century byggnad med vita hisschaktet framför dig. Youre här! Dörrkod 10K7793

Från Tverskaya / Pushkinskaya / Chekhovskaya avfarten mot Pushkinskaya Square och Rossiya Biograf. Gå nordöst, mot Strastnoy Boulevard. Ta boulevard rakt, tills du når slutet framför dig (tvärs över gatan) kommer att vara en T-bone restaurang, till höger en gata med en kyrka, något till vänster kommer att bli en staty med en man och en gitarr (detta är en staty till Visotsky berömda ryska musiker). Gå vänster, korsa gatan och korsa gatan så att trafiken rör sig med dig, och du kommer norr. Du är på Petrovka och siffrorna på byggnaden bör få mindre. Gå rakt fram tills du når den första gatan som går till höger. Det finns en liten park / kvadrat. Sväng höger och gå rakt. Det kommer att finnas en kyrka till höger och polisstationen parkeringsplatsen till vänster. Det kommer att finnas en grind dont worry, det är bara för bilar, så fortsätt. Fortsätt rakt tills du träffar en korsning. Du kommer att se 5-våningar rött tegel, sent 19th century byggnad med vita hisschaktet framför dig. Youre här! Dörrkod 10K7793