Hostelworld.com

Che Lagarto Hostel Foz do Iguaçu

Priser
karta
Recensioner
9.3
Superb 824 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.5
  • Säkerhet 9.6
  • Plats 9.2
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 9.7
  • Utrustning 9.4
BOKA NU
9.3
Superb 824 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.5
  • Säkerhet 9.6
  • Plats 9.2
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 9.7
  • Utrustning 9.4
Che Lagarto Hostel Foz do Iguaçu Located at Avenida Juscelino Kubitschek, 874 Centro, , Foz do Iguacu.
Che Lagarto Hostel Foz do Iguaçu
Brazil
Foz do Iguacu Parana Avenida Juscelino Kubitschek, 874 Centro
93% 824
-25.5365692 -54.5869604
Che Lagarto Hostel Foz do Iguaçu
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
20 maj 2016
10.0

I booked a bed but they actually put me into a private room. Location is excellent, easy walk to the central bus terminal. Breakfast is decent. Thanks.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 maj 2016
8.6

Really nice hostel, seriously clean!! Amazing bar staff and nice staff on reception as well. Can't fault it! Only complaint is travel agency joined with che legarto. Seemed to offer only expensive options and very unhelpful with helping how to get around if not with them. Eventually I bought a bus ticket on their recommendation for £137 (GBP) to Salta, when I got the bus ticket its value was £70!! So I paid double... Go directly to the station and do not book through the travel agent

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 maj 2016
10.0

Simplesmente excelente

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 maj 2016
9.1

Os funcionários são carismáticos sempre sorridentes e dispostos a ajudar

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 maj 2016
10.0

FABULOSO, NÃO PERDE PARA HOTEL NENHUM, MELHOR HOSTEL DE FOZ, RECOMENDO A TODOS DO WOSTELWOLD

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 maj 2016
8.3

Great breakfast and great location. Room and bathroom really clean. Staff are ok, lacking the atmosphere.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 maj 2016
9.4

Fantastic location. Super friendly staff. Spaicous, clean rooms. Highly recommended!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 maj 2016
9.1

Muy limpio, el mejor hostel en este sentido al que he ido, muy buena atención.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 maj 2016
9.4

It's better think twice before beeing in a private room (double bed) cus they're in the 8th floor, and the 9th is the roof, where the guest normaly party every night. Despite that, it was one of the bests hostels I've ever been.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 apr 2016
9.1

Uno dei migliori ostelli dove ho alloggiato! Lo consiglio a tutti

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Grazie mille per il commento e per la raccomandazione ! Tornate spesso. Abbracci , Beatriz Dreyer – Assistant Manager Che Lagarto Foz do Iguaçu

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.