Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Charlie Rockets

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
7.3
Mycket bra 1748 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.4
  • Säkerhet 7.7
  • Plats 8.9
  • Personal 6.8
  • Atmosfär 7.5
  • Renlighet 6.7
  • Utrustning 6.3
BOKA NU
7.3
Mycket bra 1748 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.4
  • Säkerhet 7.7
  • Plats 8.9
  • Personal 6.8
  • Atmosfär 7.5
  • Renlighet 6.7
  • Utrustning 6.3

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • USA, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 mar 2017
5.1

Tell people the front door will be closed at a certain time. We ended up waiting outside the door for 3 hours because we couldn't get in.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 mar 2017
2.0

Cuando llegamos a las 3am al hostel estaba cerrado, aunque en sus características dice que la recepción está abierta 24h, mentira. Tuvimos que buscar otro hostel a las 3am con todo el equipaje encima. Un desastre, no se lo recomiendo a nadie

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
4 mar 2017
5.7

Hostel was very central, we had a very horrible lady check us in which killed the whole vibe. She was not happy with life. Room was nice.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
4 mar 2017
8.9

Fantastic area, the staff had good local knowledge and banter, plus the parking they offer was a life saver!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
19 feb 2017
9.1

非常好 雖然樓下是個酒吧 但是房間非常安靜 有門禁時間 房間挺大 淋雨是公共的(單隔間) 下鋪比較低 可以提供早飯

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 feb 2017
9.1

It was such a great stay in Bruges! The hostel was very nice and the staff were so friendly. We arrived very late Thursday night (much later than we had indicated) but the staff was so friendly and helpful.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Mixad grupp, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 feb 2017
8.6

L'auberge est très bien situé, l'ambiance et le décor y sont très sympa! Le seul petit problème c'est qu''il n'y ai que deux douches pour toutes les chambres et qu'il n'y ai pas de lavabos au niveau des douches. Mais au moins l'eau y est chaude.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
11 feb 2017
5.4

Charle rockets podría ser un lugar de mejor estancia si la atención de la recepción fuese más placentera y te llenará de mejores espectativas en cuanto a trato, pago, tiempo de espera, etc.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
11 feb 2017
8.0

Staff could've been nicer (one bartender was quite the ass), AMAZING location, great atmosphere, overall satisfactory stay

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
5 feb 2017
8.9

El hostal está en pleno centro de Brujas, las habitaciones son un poco viejas pero estuvimos cómodas, te ofrecen servicio de desayuno y te guardan las maletas después del check out. Tiene un bar debajo pero las habitaciones están alejadas, y nosotras no escuchamos ruido estando en la 1a planta. La única pega que tiene hora de llegada máxima, las 2 am. En resumen recomendaría totalmente este alojamiento por su calidad-precio

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.