Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Central Globetrotter Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.6
Utmärkt 401 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.4
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 7.8
  • Utrustning 7.9
BOKA NU
8.6
Utmärkt 401 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.4
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 7.8
  • Utrustning 7.9

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
14 feb 2017
6.3

The hostel is convenient as very close to the train station, and staff was really nice, but the Place is not clean, beds are of poor quality, and showers are bad. You have to be nude with other people. I recommend only for the location.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
1 feb 2017
10.0

Good hostel

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 dec 2016
9.1

這背包客棧還不錯喔。地方超級方便而且裡面乾淨舒服。服務人員很友善。總共好經驗。

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 dec 2016
8.9

Sehr angene´hmes ruhiges Hostel in direkter Umgebung zum Hauptbahnhof. Sehr nettes und entgegenkommendes Personal. Sehr zu empfehlen! Beim nächsten Leipzigbesuch gerne wieder!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 dec 2016
10.0

Rund um perfekt.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 nov 2016
8.9

Nice hostel and a great atmosphere in a great location. I'd probably stay here again when I visit Leipzig next month!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 nov 2016
9.7

Super zentral gelegenes Hostel, nur einen Katzensprung vom Hauptbahnhof entfernt, freundliche und sympathische Mitarbeiter, die fix auf Emailanfragen antworten und umkompliizert umbuchen, eine einfache aber sehr gemütliche und saubere unterkunft....hab mich wohl gefühlt und komme gerne wieder! ^^

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 okt 2016
9.1

Ich bin nett überrascht. Es war super. Mit sonnigen Grüßen, V. Koch

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
10 okt 2016
8.6

Amabilidad por parte de las personas que atienden y ambiente agradable

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
10 okt 2016
7.4

Die Lage war sehr günstig. Man war schnell am Bahnhof, in der Innenstadt und auch am Zoo. Leider wurde mir mein Essen weggefuttert, aber das liegt wohl eher an anderen Leuten die nicht so viel skrupel haben. War nicht immer so sauber und das Zimmer war etwas eng und so etwas wie eine Lampe an jedem Bett war leider nicht da. Trotzdem würde ich es weiter empfehlen aufgrund der guten Lage.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.