X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Catania City Center

Via naumachia 103, Catania, Italien

karta & vägbeskrivning


81%Betyg

  • 80%Värde för pengarna
  • 80%Säkerhet
  • 90%Plats
  • 90%Personal
  • 70%Atmosfär
  • 80%Renlighet
  • 80%Utrustning

Översatt av Google Från flygplatsen:

- Med bil:
När du avslutar flygplatsen måste du följa riktningen till "Catania PORTO ', då kommer du att se hamnen i Catania på höger hittar du en rund punkt med en Mc Donald Fastfood. Du kommer att gå runt och ta den lilla stigningen på ca 20 meter, i slutet av klättringen du måste gå till höger och sedan ta första gatan till vänster som heter "Via del Plebiscito '. Följ denna gata tills du hittar på höger en ESSO Bensin station, där du måste ta gatan till höger och sväng höger igen i Via Naumachia. Vi är den gula byggnaden med väderkvarnar på numret 103!

--By Buss:
strax utanför byggnaden hittar busstationen, där ska du vänta på buss nummer 457 (kom ihåg att köpa biljetten i förväg i Tabacchi butiken inne på flygplatsen, det kostar 1 €) och gå av i "Piazza San Placido '. Sväng vänster på Via Vittorio Emanuele och nå Piazza Duomo.
På vänster sida av torget finns en fontän och därifrån börjar Via Garibaldi. Ta denna gata och gå rakt fram tills du når nummer 187. Slå på vänster på Via Abate Ferrara och sedan till höger på Via Naumachia. Titta på den vänstra sidan av gatan: på numret 103 hittar du våra gula byggnaden, med väderkvarnar på balkong !!


Om du kommer att anlända med tåg, när du kommer ut från stationen finns en busshållplats. Du måste ta bussen n431Nero och du måste gå av på Via Plebiscito vid busshållplatsen framför Panificio Carrasi, precis innan en liten torg, vid gatunummer 290. Här tar gatan i hörnet med Panificio, Via Abate Ferrara och du måste vända på den första gatan till vänster in på Via Naumachia. Vi är den gula byggnaden på numret 103.


Om du vill ta en taxi kan kosta runt € 20,00.