Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Catania City Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner

Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Plats

Via naumachia 103

Vägbeskrivning Till Boende

Översatt av Google
Från flygplatsen:

- Med bil:
När du avslutar flygplatsen måste du följa riktningen till "Catania PORTO ', då kommer du att se hamnen i Catania på höger hittar du en rund punkt med en Mc Donald Fastfood. Du kommer att gå runt och ta den lilla stigningen på ca 20 meter, i slutet av klättringen du måste gå till höger och sedan ta första gatan till vänster som heter "Via del Plebiscito '. Följ denna gata tills du hittar på höger en ESSO Bensin station, där du måste ta gatan till höger och sväng höger igen i Via Naumachia. Vi är den gula byggnaden med väderkvarnar på numret 103!

--By Buss:
strax utanför byggnaden hittar busstationen, där ska du vänta på buss nummer 457 (kom ihåg att köpa biljetten i förväg i Tabacchi butiken inne på flygplatsen, det kostar 1 €) och gå av i "Piazza San Placido '. Sväng vänster på Via Vittorio Emanuele och nå Piazza Duomo.
På vänster sida av torget finns en fontän och därifrån börjar Via Garibaldi. Ta denna gata och gå rakt fram tills du når nummer 187. Slå på vänster på Via Abate Ferrara och sedan till höger på Via Naumachia. Titta på den vänstra sidan av gatan: på numret 103 hittar du våra gula byggnaden, med väderkvarnar på balkong !!


Om du kommer att anlända med tåg, när du kommer ut från stationen finns en busshållplats. Du måste ta bussen n431Nero och du måste gå av på Via Plebiscito vid busshållplatsen framför Panificio Carrasi, precis innan en liten torg, vid gatunummer 290. Här tar gatan i hörnet med Panificio, Via Abate Ferrara och du måste vända på den första gatan till vänster in på Via Naumachia. Vi är den gula byggnaden på numret 103.


Om du vill ta en taxi kan kosta runt € 20,00.

Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Läs alla recensioner BOKA NU

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.