Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Castle Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Priser
karta
Recensioner
8.6
Utmärkt 521 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 9.2
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 8.5
  • Utrustning 8.0
BOKA NU
8.6
Utmärkt 521 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 9.2
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 8.5
  • Utrustning 8.0
Castle Hostel Located at Castle Street, Kerry, Tralee.
Castle Hostel
Ireland
Tralee Kerry Castle Street, Kerry
86% 521
52.2692603 -9.7039908
Castle Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
23 jul 2016
8.3

Clean room and private ensuite. Room was decent size but no lockers. Sufficient for a night stay. Breakfast included. Wifi didn't work in rooms - only common area.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 jul 2016
9.7

Very central but quiet during the night. Staff was extremely friendly and helpful. Clean and tidy, especially the bathroom. (We had a room en suite)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 jul 2016
10.0

Great place. Good staff. Excellent location.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 jul 2016
10.0

A wonderull, nice Hostel. You feel like in a family😊 Friendly and helpfull Staff. Thanks to Claire ....!!!! I will stay here when i come back To Tralee!!!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • gillesprochasson5154
  • Frankrike, Man, 41+
  • Entusiastisk resenärer
  • 11 Recensioner
1 jul 2016
8.0

Tout est très petit et assez inconfortable dans cet hostel, le pire étant le cabinet de toilette, entre le bruit du ventilateur et celui du chauffe-eau instantané, discrétion impossible !!! Attention aux brûlures possible avec ce fichu chauffe-eau ...

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
30 jun 2016
7.4

Niveau sécurité, c'est pas top. Personne ne fermait jamais la porte à clé. Donc n'importe qui avait accès à la chambre et donc aux affaires de chacun. Autre point négatif : matelas à ressorts Le manager est très agréable et dévoué. L'auberge est située dans la rue principale de Tralee. Mais il n'y a pas grand chose à faire à Tralee....

    • 10.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
25 jun 2016
7.7

Unglaublich schlechte betten-quietschend und durchgelegene matratzen. Auch die bettwäsche wurde nicht gewechselt was man am geruch bemerkte. Sonst ziemlich sauberes und gemütliches hostel. Das bad im 8-bett zimmer wat toll!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
23 jun 2016
10.0

such a lovely place! Staff is very cool and I'll go back with no hesitation!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 jun 2016
10.0

Very good hostel. Highly recommended! I'm definitely gonna stay here if I'm in Tralee again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 jun 2016
9.7

I stayed here for 2 nights and loved it. The hostel is very clean and it had a very welcoming atmosphere. If I ever make it back to Tralee, I would definitely stay here again!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.