Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Castle Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.7
Utmärkt 669 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 9.4
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 8.0
BOKA NU
8.7
Utmärkt 669 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 9.4
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 8.0

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
17 sep 2017
9.1

Great staff and environment

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
14 sep 2017
9.1

Thats a small Hostel but the people There are wonderful, thank you guys :)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • ericahand
  • USA, Par, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 aug 2017
8.0

We had an ok stay here. We were just looking for somewhere cheap to stay overnight as we drove through and that's what we got. Very basic but clean. Wi-Fi was really good. We arrived in late evening and parking was a little difficult to find. Staff was very kind and helpful, gave us some travel tips and suggestions of places to see in the area.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 aug 2017
7.4

Für eine Nacht ein geeignetes Hostel! War soweit alles ok. Aber war nichts besonderes.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 aug 2017
10.0

Ottimo ostello, pulito e comodo. In pieno centro a Tra Lee, cittadina molto carina e molto irlandese! Assolutamente consigliato!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 aug 2017
6.9

Très étroit. Matelas très usé très très inconfortable

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
17 aug 2017
8.0

The owner was nice and friendly, the location is just off the main street, Tralee is some enough anyway. It is clean and the facilities are good but the kitchen can become a little cramped, there isn't really any vibe there. A decent place to stay for a night if you are passing through.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
16 aug 2017
9.1

Très bon hôtel très bien situé. Personnel très accueillant bien que pas forcément très organisé. Cuisine un poil petite et salles de bain minuscules, à la limite du tolérable. Par ailleurs, les lits bougent beaucoup et font du bruit, ce qui peut être dérangeant pour vos voisins. Néanmoins, bon rapport qualité prix.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 aug 2017
10.0

Tolles Hostel, sehr nettes Personal und saubere Zimmer. Gerne wieder

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 aug 2017
7.4

Hostel liegt sehr zentral. Leider ist bei der Buchung etwas schief gelaufen. Statt einem 4-Bett-Zimmer wurde ein 5-Bett-Zimmer zum gleichen hergegeben. Dazu war es auch sehr klein. Keine Aufbewahrung fürs Gepäck. Leider war auch kein Parkplatz vorhanden. Wir sollen einfach mal in der Stadt in den Straßen suchen. Da uns auch kein Parkplatz in der Nähe genannt werden konnte. Dabei ist 100 Meter entfernt ein Parkplatz. Frühstück war einfach. Dafür war das Personal freundlich und sehr hilfsbereit.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×