Hostelworld.com

Castle Hostel

Priser
karta
Recensioner
8.2
Utmärkt 492 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 8.2
  • Plats 8.9
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 7.5
  • Renlighet 8.1
  • Utrustning 7.7
BOKA NU
8.2
Utmärkt 492 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 8.2
  • Plats 8.9
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 7.5
  • Renlighet 8.1
  • Utrustning 7.7
Castle Hostel Located at Castle Street, Kerry, Tralee.
Castle Hostel
Ireland
Tralee Kerry Castle Street, Kerry
82% 492
52.2692603 -9.7039908
Castle Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • England, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 maj 2016
8.3

Clean and comfortable accommodation in the heart of Tralee. Good value for money. Bathroom facilities not really adequate for the amount of people - otherwise all good.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 maj 2016
8.0

Oke hostel! Alleen de matrassen zijn aan vervanging toe.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
27 apr 2016
9.4

Eine Empfehlung für jeden der den dingleway läuft und eine erste günstige Unterkunft braucht! :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 apr 2016
8.3

Friendly staff, nice location, great city to access the Dingle Peninsula and the Ring of Kerry. People there in Tralee were very friendly. Recommended.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
4 apr 2016
6.6

Ist ok, aber Tralee ist langweilig

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
26 mar 2016
8.0

Auberge de jeunesse dans le centre ville, le personnel est très agréable et très à l'écoute des demandes des touristes. Problème de chauffage lors de notre nuit. Petit déjeuner très correcte. Dommage de manger face à un mur dans le réfectoire, la disposition des pièces serait à revoir. Ville très agréable, avec de nombreux pub et une bel ambiance. Entre l'anneau de Kerry et la péninsule de Dingle, l'emplacement géographique de la ville est parfaite.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
26 mar 2016
10.0

Niente da dire. Fantastico, personale molto gentile e ostello molto pulito.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 mar 2016
4.3

Terrible beds!! Worst sleep i have ever gotten. Felt extremely sore when I woke up. I kept being woken up because I could feel springs in my back. The blankets also had a very musty smell to them. Bathroom didn't have a proper lock on it. I came in later and was greeted as if I was a nuisance.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
20 mar 2016
7.1

Auf unserem Roadtrip haben wir hier eine Nacht genächtigt. Empfang war freundlich, zimmer klein aber für uns ausreichend. Bad im zimmer , wenn man das Licht anmachte, ging die Lüftung mit an. Diese war sehr laut , schlafen war dabei kaum möglich. Die Betten waren extrem durchgelegen. Das Frühstück war mehr schlecht wie recht. Wobei unsere Ansprüche doch auch nicht sehr hoch sind. Wir würden nicht nochmal wieder kommen

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 mar 2016
9.4

Great place to stay very welcoming clean and very friendly staff.the place to stay for backpackers or people on tight budget.facilities really clean.lovely hot shower.would recommend.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.