Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa di Antonella

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.0
Superb 479 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.5
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 8.7
  • Renlighet 9.5
  • Utrustning 8.7
BOKA NU
9.0
Superb 479 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.5
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 8.7
  • Renlighet 9.5
  • Utrustning 8.7

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
8 jun 2017
10.0

Great place to stay in the heart of Siena. Short walk to the bus station and the Il Campo. Fabrizio is an exceptional host!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 maj 2017
10.0

Excelente estadía. El departamento muy cómodo y cerca de la estación.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 maj 2017
9.7

Muy buena atencion y orientacion por parte de Fabricio.Buen desayuno

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 maj 2017
10.0

Es war alles tip top, sehr weiterzuempfehlen. Der Gastgeber Fabrizio super sympathisch und herzlich. Das Frühstück war auch ganz süß und vollkommen ausreichend. Alles da was man braucht und sauber. Ich habe mich wohlgefühlt.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 maj 2017
8.3

Host is fantastic, always willing to help out and answer questions. The room is large and spacious but the street noise can be heard at night. Overall a great experience and fantastic place to stay in the beautiful town of Siena.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 apr 2017
8.0

Nice place and host, had a private room to myself with a good view so the sun came into the room most of the day! Bathrooms are in good condition and clean atmosphere. Breakfast is served with quite the display, spoilt for choice which was awesome. Wifi was good! Recommend staying here.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
16 mar 2017
10.0

I stayed here for a week. It became my little home away from home. Fabrizio was always VERY helpful and made sure I was comfortable. He was quiet as a mouse setting up the bountiful breakfast. The place was spotless. The rooms spacious. I wouldn't hesitate to stay in this wonderful place again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 mar 2017
10.0

Excellent!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 mar 2017
10.0

Excelente hostal. Fabrizio, el dueño, bastante amable y atento. Muy recomendable la estadía aquí.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 jan 2017
6.9

Casa a due passi da Piazza del Campo, pulita e molto comoda per visitare Siena. Il personale è stato tutto tranne che disponibile, sia per lasciare le valigie là la domenica per poter visitare Siena sia appena arrivati quando ci hanno detto che prima delle 17 non avrebbero fatto il checkin. Comunque buon rapporto qualità prezzo!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.