Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa d'Alagoa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.3
Superb 1751 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.7
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 9.2
BOKA NU
9.3
Superb 1751 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.7
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 9.2

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
17 aug 2017
9.7

매우 좋다. 구시가지에서 걸어서 5분정도 걸리지만, 분위기가 최고다. 다같이 모여 노는 분위기이고 친절한 스텝이 단골 펍으로 안내해서 같이 논다. 시설도 매우 좋고, 재밌는 호스텔이었다. 단점은 아주약간 비싸다는점.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 aug 2017
6.3

Fine hostel in a great location.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 aug 2017
7.4

Erg mooi hostel met mooie gemeenschappelijke ruimtes. Ontbijt is gewoon goed. Prijs is helaas veelste hoog. Anders was het hostel op een score van 5/5 uitgekomen.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 aug 2017
10.0

This is one of the best hostels I have ever been. Not only because of the great facilities and location, but also because of the staff, who is extremely friendly and always willing to help. I would definetely go back to Casa d'Alagoa if I'm ever going back to Faro.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 aug 2017
10.0

I had an amazing time here! The staff are incredible and so friendly. They really create such an inclusive and warm atmosphere. The dinners are fantastic as well, they have such a talented chef! Perfect location nearby to the old town and the port. The building itself is nice with lots of different places to hang out. Would 100% recommend to anyone!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
1 aug 2017
10.0

Me encantó el hostal!! Conocí a gente super agradable, esta muy bien ubicado. Tienen muchísima información de como moverte alrededor de Portugal. Esta muy limpio y el ambiente es genial. Totalmente recomendado

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 aug 2017
8.3

Brilliant location, friendly staff, difficult to sleep as quite noisy till late.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
1 aug 2017
5.4

9,3? Ausgezeichnet? Echt jetzt? Wenn das eine nicht gefakte Bewertung ist dann war ich wo anderst. Die Führung hat das Hostel nicht im Griff. Trubel bis halb 2 in der Nacht sodass man nicht schlafen kann, um 4 geht es schon wieder los. Ein Loch von einem Zimmer. Ein unrühmliches Ende meiner sonst sehr guten 35-jährigen Erfahrung mit Hostels. Ab jetzt gehe ich ins Hotel.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
30 jul 2017
9.4

Nothing to complain about. Perfect hostel!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 jul 2017
8.0

Very beautiful hostel, in the center of the city, comfortable bed and very good breakfast. I recommend

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.