Hostelworld.com

Casa Ortega

Priser
karta
Recensioner
8.8
Utmärkt 305 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 8.6
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 8.8
BOKA NU
8.8
Utmärkt 305 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 8.6
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 8.8
Casa Ortega Located at 46, rue des Petites Maries, , Marseille.
Casa Ortega
France
Marseille 13001 46, rue des Petites Maries
88% 305
43.3017924 5.3793539
Casa Ortega
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Australien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 nov 2015
10.0
Översatt av Google

Denna plats är en absolut pärla! Jag kunde inte rekommendera det nog! Det är mer av ett mycket mysigt hotell / vandrarhem hydrid-. Rummen är perfekta med härlig utsikt över söta franska gator och vackra Marseille tågstationen. Hotellet är en två minuters promenad från stationen och 5-10 minuters promenad till från vattnet. Ägaren Caroline är den sötaste! Hon gjorde oss känner så hemma och tog stor är av oss! Hon talar engelska om du behöver och ger dig en karta och utmärkta rekommendationer. Frukost är fantastiskt

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 jul 2015
9.7

Les prestations proposées par la Casa Ortega vont bien au delà de l'hébergement et du petit déjeuner qui sont parfaits: notre hôtesse nous a dépanné en draps de bain pour une baignade au Frioul, disponible sur son portable même quand elle n'est pas chez elle ! Vous pouvez lui soumettre tous vos petits problèmes (portable bloqué, voiture à réviser...), elle sait tout, c'est un vrai "couteau suisse" !

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 jul 2015
2.0

Proprietor was not even there when we arrived. No other staff was there either. A man I didn't know anything about from across the street said he could let us in. My thought: who is this man and why does he have a key to this place? After seeing the broken liquor bottles and homeless people in the area we decided there was no way we could feel comfortable staying there. Accommodations may have been better inside but definitely a deplorable location.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
8 jul 2015
9.4

Cute B&B with very helpful hosts. Lots of choice for breakfast. It was good being close to the station but there wasn't much to see or do in the immediate vicinity.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 jul 2015
10.0

We really enjoyed our stay! The room was wonderful, the colours, the furniture. The deluxe room was very spacious with a high ceiling. Bonus points for the extra services that offered snorkelling kits for les calanques and pick-nick food. The breakfast was also very good, the only thing we missed where boiled eggs. The service from the staff was also great giving personal tips to some great places in Marseilles. We would highly recommend Casa Ortega.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 jul 2015
10.0

Notre séjour s'est parfaitement passé. Nous avons apprécié l'accueil et la propreté des lieux.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 jun 2015
9.4

Comme toujours hébergement très agréable et le management est conviviale et prêt à donner d'assistance à la clientèle.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 jun 2015
10.0

Case ortega was lovely. The location is great, just near the station and easy walking distance to all the sites. Caroline also gave us some great advice and gave fantastic restaurant recommendations.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinna Group, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 jun 2015
7.1

Tout est très petit. Le prix trop élevé par rapport aux prestations. Merci de mentionner qu il n'y a pas d'ascenseur . Les escaliers sont très peu larges donc pour personnes Âgées et mère avec des enfants, c'est est un vrai parcours du combattant. Nous avons pris une chambre supérieure, nous sommes un peu déçu.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 maj 2015
10.0

Caroline est une hôtesse plus que parfaite, ce fut un grand bonheur de la connaître et de loger sous son toit.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.