Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Los Molles

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.6
Superb 135 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.8
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.8
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.9
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 9.4
BOKA NU
9.6
Superb 135 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.8
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.8
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.9
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 9.4
Casa Los Molles Located at Belgrano 155, , Tilcara.
Casa Los Molles
Argentina
Tilcara 4624 Belgrano 155
96% 135
-24.2068896 -65.1269531
Casa Los Molles
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
11 dec 2016
9.7

그 동안 다녔던 수 많은 숙소중에 여기 분위기가 제일 좋았어요. 동네가 작아서 딱히 할게 많지 않지만, 해먹에 누어 꿀 같은 휴식을 보낸다면 시간이 금방 가요. 시골마을에서 차분하게 보내고 싶은 분께 추천합니다. 참, 직원들도 너무 친절해요!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 dec 2016
9.4

Llegué a mi habitación y todos los huéspedes estaban comiendo y hablando. El lugar es muy Jimmi hendrix o Beatles y huele a hierbas aromáticas. Es un excelente lugar para ser feliz. Recomendado. Pd: mi novia la paso muy bien, gracias por la atención!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 dec 2016
10.0

Hostel muy agradable! El personal y las instalaciones, de lo mejor. La terraza, tiene una vista espectacular a la ciudad y los cerros.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 dec 2016
10.0

el mejor hostel..no hay palabras..

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 nov 2016
10.0

Una buenissima ubicacion para visitar tilcara y alrededores. El pan al desayuno es un delicio ;-)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 nov 2016
9.4

Great time at this hostel, too bad there was so much to see that we couldn't spend much time at the hostel. Would definitely recommend to any friend looking for a layed back atmosphere.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
23 okt 2016
9.7

Excelente lugar. Nos terminamos quedando dos noches más. Lo mejor: desayuno con vistas a Tilcara y los cerros.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 okt 2016
9.4

Un vrai petit coin de paradis ! Vue sur les montagnes depuis le jardin, très bonne accueil par des hôtes prévenants sans être envahissants, ambiance à la cool et playlist musicale au bar au top !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
13 okt 2016
9.7

One of the best hostels I've ever stayed in. The staff is so friendly. I was sick with the flu for a night and they let me stay in the movie room by myself-watched Kill Bill. And the next day, the owner let me stay past checkout because I was too sick for no cost. The atmosphere is also to die for.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
4 okt 2016
9.1

Muy buena onda, tanto de los chicos del hostel como de la gente que se hospeda! Excelente vista y ubicación, muy recomendable para hospedarse en Tilcara!!!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.