X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Casa Kiwi Hostel Medellin

Carrera 36 # 7 - 10, Medellin, Colombia

karta & vägbeskrivning


86%Betyg

  • 86%Värde för pengarna
  • 84%Säkerhet
  • 96%Plats
  • 80%Personal
  • 84%Atmosfär
  • 87%Renlighet
  • 87%Utrustning

Översatt av Google Adress: Carrera 36 Numero 7-10.


+ Från Terminal Norte busstationen:

(1) En taxi kostar ca $ 12,000 COP. Tala om för föraren att gå till Parque Lleras och sedan ta Calle 7 upp till vandrarhemmet. Alla taxichaufförer i Medellin måste använda Taxi Meter, så se till att de slår på den när du kommer in i taxin.

(2) Med tunnelbana / buss kombination. I tunnelbanestationen vid Terminal Norte, köpa en Poblado Grado biljett: en biljett till tunnelbanan och en annan för en Metro Bus. Ta tunnelbanan söderut till El Poblado tunnelbanestationen. Väl där, ta en buss som säger Metro. Stig av vid Domino Pizza på Carrera 36 Gå ner Carrera 36 till Calle 7 och du kommer att se Casa Kiwi Hostel till vänster.


+ Från Terminal Sur busstationen / Olaya Herrera Local Airport:

(1) En taxi kostar ca $ 6,000 COP. Tala om för föraren att gå till Parque Lleras och sedan ta Calle 7 upp till vandrarhemmet. Alla taxichaufförer i Medellin måste använda Taxi Meter, så se till att de slår på den när du kommer in i taxin.


+ Från Jose Maria Cordoba International Airport:

(1) Det finns säkra, pålitliga taxibilar vid utloppet av flygplatsen som tar ut en uppsättning hastighet av $ 60,000 COP. Bara ge dem adressen till vandrarhemmet, och berätta för dem att det är ett par kvarter från Parque Lleras i El Poblado. Också fråga om priset innan du kommer in i taxi för att se till att de inte kommer att överladda. $ 60,000 är den officiella kursen för 2014.

(2) Du kan också ta en buss (colectivo) från flygplatsen till centrala Medellin. Däri en taxi till Casa Kiwi är ungefär $ 8,000 COP.


Om du någonsin har problem med en taxichaufför pris, är du välkommen att fråga om hjälp i receptionen när du kommer till Casa Kiwi så att vi kan hjälpa till räta ut saker.