X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Casa Kiwi Hostel Medellin

Carrera 36 # 7 - 10, Medellin, Colombia

karta & vägbeskrivning


88%Betyg

  • 85%Värde för pengarna
  • 87%Säkerhet
  • 95%Plats
  • 85%Personal
  • 93%Atmosfär
  • 84%Renlighet
  • 89%Utrustning

Översatt av Google Från Terminal Norte busstationen:

En taxi kostar ca $ 12,000 COP. Tala om för föraren att gå till Parque Lleras och sedan ta Calle 7 upp till vandrarhemmet. Alla taxichaufförer i Medellin måste använda taxametern, så se till att de slår på den när du kommer in i taxin.

Med tunnelbana / buss kombination. I tunnelbanestationen vid Terminal Norte, köpa en "Poblado Integrado" biljett: en biljett till tunnelbanan och en annan för en tunnelbana buss. Ta tunnelbanan söderut till El Poblado tunnelbanestation. Väl där, ta en buss som säger "Metro". Stig av vid Domino Pizza på Carrera 36. Gå ner Carrera 36 till Calle 7 och du kommer att se Casa Kiwi Hostel till vänster.

Från Terminal Sur busstationen / Olaya Herrera lokala flygplatsen:

En taxi kostar ca $ 6,000 COP. Tala om för föraren att gå till Parque Lleras och sedan ta Calle 7 upp till vandrarhemmet. Alla taxichaufförer i Medellin måste använda taxametern, så se till att de slår på den när du kommer in i taxin.

Från Jose Maria Cordoba International Airport:

Det finns säkra, pålitliga taxibilar vid utloppet av flygplatsen att avgiften ungefär $ 54,000 COP till vandrarhemmet. Bara ge dem adressen till vandrarhemmet, och berätta för dem att det är några kvarter från Parque Lleras i El Poblado. Också fråga priset innan du kommer in i taxin för att se till att de kommer inte att överladda.