Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Caracol

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.2
Superb 978 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.8
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.3
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 9.1
BOKA NU
9.2
Superb 978 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.8
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.3
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 9.1
Casa Caracol Located at Suaraez de Salazar 4, , Cadiz.
Casa Caracol
Spain
Cadiz Cadiz 11006 Suaraez de Salazar 4
92% 978
36.5293811 -6.2915182
Casa Caracol
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
12 nov 2016
9.4

It is a great place to stay. Just few minutes walk from the central bus station. The atmosphere is really good with a lot of backpackers from many different countries. We loved the place!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
10 nov 2016
8.9

I 3 giorni passati nell' Hostel Casa Caracol sono stati molto belli. Lo Staff è stato molto accogliente, cordiale e disponibile soprattuto animato. Posizione centrale. Ambiente easy. Una bellissima atmosfera. Quando tornerò a Cadiz tornerò decisamente a Casa Caracol.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 nov 2016
9.7

La casa Caracol es pequeña pero de corazón grande. Tiene un atmósfera de camaradería y alegría que no veo a menudo en los hostels. Recomendable para quien busca pernoctar barato y conocer muy buena gente.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 nov 2016
10.0

Ho alloggiato 3notti a Casa Caracol,ottimo ostello,accogliente,personale simpatico e disponibile,un luogo dove puoi conoscere tantissime persone,sicuramente un posto dove tornerei volentieri e lo consiglio vivamente...a presto ragazzi!😁

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 nov 2016
10.0

Ein super Hostel!!!! Ich würde jederzeit wieder hier her kommen. Die Küche ist gut ausgestattet, das Personal super hilfsbereit und freundlich und die Betten ein wahres Höhenerlebnis, denn 3-Stockbetten gibt's nicht all zu oft.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 nov 2016
10.0

Best hostel I have ever stayed at, and that says a lot! The atmosphere and the staff are incomparable to anything else. It feels like you are at home with the cooked breakfasts and dinners every night and it is a great place to meet new people! The location is superb! If you want to stay in a hostel where you can really get the Spanish feel and the feel for Cadiz, I would recommend staying here!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 nov 2016
9.1

Sehr interessantes Hostel mit amüsanter und gemütlicher Bauweise. Toller Gemeinschaftsraum und Dachterrasse. Bier 50 ct. Kann man ein paar sehr schöne Tage dort verbringen, würde ich sagen.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
1 nov 2016
7.7

Good location. Decently priced

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
30 okt 2016
9.1

Cet auberge est interessant sur tout les points. SAUF que, il est impensable de de s'y reposer autant de jour qu'en soirée. La musique joue à tu tête (hautes décibelles) toute la journée. De 9h à 23hrs passsées. Même avec des bouchons d'oreilles, c impossible. À moins de dormir sur la terrasse du toît. Dommage! Vraiment dommage! Les seuls moments où la musique etait d'un volume acceptable, ca été lors des courts moments de passage du propriétaire (charment) à l'auberge.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 okt 2016
10.0

Muy buena ubicación,Dany y Gigi e recepcion atentos a todo lo que necesite....Volveria a elegirlo

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.