Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 179 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 9.6
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.7
BOKA NU
9.1
Superb 179 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 9.6
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.7

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
22 feb 2017
9.4

A wonderful place to relax in the middle of the beauty of Cafayate and it's surroundings. It feels very homely and relaxed. Don't expect to meet a ton of other people but come here to enjoy the peace. Facilities, beds and lockers nothing to complain about. Recommended!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 feb 2017
6.9

Juste de passage dans cette auberge, hôte accueillante. Bon emplacement. Bémol, j'étais dans une chambre donnant sur rue avec passage et la fenêtre ne se fermait pas... Les casiers beaucoup trop petit. Et les sanitaires pas très propres.... pas de chance ce jour là panne d'eau général dans la ville ! Je pense qu'on peut trouver mieux !

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
11 feb 2017
6.3

Das Hostel ist sehr schnuckelig - liegt leider etwas weit weg vom Busterminal. Die Besitzerin spricht kein Englisch und ich nur ein bisschen Spanisch - sie schien immer genervt davon zu sein. Hab mich nicht wirklich willkommen gefühlt. Im Gegensatz zu den Spanisch-sprechenden Gästen war sie supernett. Das Hostel an sich schön und das Frühstück auch OK. Touren kann man von dort aus auch sehr gut buchen. Unbedingt die Wasserfälle machen!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
10 feb 2017
9.1

True home away from home! Mica is great! Would go back anytime, definitely recommend!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
27 jan 2017
10.0

Great place to stay! Such a lovely hostel just 1 block from the mainsquare. Right now the grape tree in the patio if full of delicious fruits! Mica prepared an activity book with all tipps and will explain everything you need or any questions. Everything is clean and nice. Good argentinian breakfast with coffee, bread, dulce, cereals and yogurt... Definetly a recommendation to anyone going to Cafayate!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 jan 2017
8.9

Really lovely place for a cuople. Raelly charming place. But not for young backpackers. The atmosphere is to quiet

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
24 jan 2017
10.0

Very good

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • tatianav_87
  • Argentina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 jan 2017
10.0

Mica es una divina total, el ambiente que se genera en el hostel es muy bueno y la habitación me gustó

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 jan 2017
8.9

Je ne suis restée qu'une nuit à la Casa Árbol mais j'ai adoré l'endroit. Depuis peu, c'est Mica qui possède l'hostel et elle fait tout pour que le séjour se déroule au mieux. L'hostel est situé juste derrière la cathédrale, ce qui est idéal, il y a également un petit restaurant avec une nourriture riquísima à deux pas. Je recommande fortement cet hostel !

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
7 jan 2017
9.4

Muy recomendable. La atención personal es perfecta y es un Hostel muy agradable.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.