Hostelworld.com

Ca' Della Pieta'

  • Calle dei Corazzeri 3837, just beside Bacarando Restaurant, Venedig, Italien
Priser
karta
Recensioner
7.9
Mycket bra 282 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 7.2
  • Plats 8.8
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 7.5
  • Renlighet 7.8
  • Utrustning 7.4
BOKA NU
7.9
Mycket bra 282 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 7.2
  • Plats 8.8
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 7.5
  • Renlighet 7.8
  • Utrustning 7.4
Ca' Della Pieta' Located at Calle dei Corazzeri 3837, just beside Bacarando Restaurant, Venice.
Ca' Della Pieta'
Italy
Venice 30100 Calle dei Corazzeri 3837, just beside Bacarando Restaurant
79% 282
45.4348927 12.3476907
Ca' Della Pieta'
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Tyskland, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 apr 2016
8.3

Nice and cute little guesthouse in the city center near St Marco Place but also close to the sea. It was clean, the price-performence ratio great and the owner really friendly! There was only one negative thing: the guesthouse is a bit run down. Needs some renovation ;-)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
14 apr 2016
9.4

Overall great place to stay. I met Alex near the Rialto market and he had moved me to his new second location

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 apr 2016
10.0

Ali was absolutely fantastic! So welcoming and lovely to 'chit-chat' with!! The location is perfect for exploring Venice. The B&B is clean and tidy, uniquely decorated with pieces from Ali's own hand, and makes one feel at home. We only stayed one night, but we would be happy to stay a year! Thank you, Ali!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Thanks my friends, you are very WELCOME it was really so nice meeting you, all the best and hope to see you soon see you in maybe next time in Brisbane.

3 mar 2016
10.0

We really enjoyed the stay there. Ali is an amazing hostelkeeper. It felt like staying at a good friends place. We will come back.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 jan 2016
7.4
Översatt av Google

Bra läge, men det är egentligen inte ett vandrarhem ... Vi var ensamma i byggnaden, så var mörkt och mycket kallt. Dessutom träffade vi aldrig ägaren. Med sin vän som haft att göra med, och hon visste inte mycket. Rummet var säkert tillräckligt. Det var den plats som gör det är bra eftersom det är nära till Saint-Marc i stället.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
5 jan 2016
10.0

Lovely BnB with wonderful people managing it. The neighborhood is very safe and conveniently located. Breakfast was provided at a nearby cafe. Thank you for the great stay in Venice.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 dec 2015
6.9

Simple B&B style accommodation, has everything you need. In a nice quiet area. Would be better if the kitchen was cleaner.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 nov 2015
3.4

Al llegar al hostel nadie nos atendió, nunca.Tuvimos q preguntar en bares y negocios cerca hasta q dimos con una chica q nos entregó la llave.Ella nos dijo que el dueño estaba de viaje y que volviá en enero. Desayuno no había.El lugar estaba sucio y un poco dejado.El baño "limpio" estaba en la planta baja y nuestra habitacion al ultimo piso, 4to. El lugar muy frio, salvo la habitación que funcionaba la calefacción, pero para ir al baño tenias q bajar. Puertas y ventanas precarias, poco seguras.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
Se svar från boendet

vos eres una persona onesta? habitacion lympia bano lympio calefacciòn en habitacion quieres mas con 15 euro por persona por noche? la chica estaba esperando todo el tiempo,minimo necessito hablar por telefono quando quieres llegar mas tarde la noche.. jo no puedo viajar como vos otros? no es correcto tu commento.

26 nov 2015
2.0

La hostal es una estafa, reservamos avisando que el chek fuera a las 22 hrs, y cuando llegamos a esa hora a Venecia no nos abrieron la puerta!, estuvimos casi una hora ahí con todo el frío de estar casi en invierno y ademas mi amiga estaba embarazada, fue la peor experiencia que se puede tener. Al otro día fuimos temprano a ver si estaban para poder utilizar la otra noche que teníamos reservada también y nada!, nadie nos abrió tampoco. Además cuando llamamos a los teléfonos no existían!!

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.