Hostelworld.com

Bungalow Bay Koala Village YHA

Priser
karta
Recensioner
7.2
Mycket bra 200 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.7
  • Säkerhet 7.3
  • Plats 8.3
  • Personal 6.7
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 7.5
  • Utrustning 6.8
BOKA NU
7.2
Mycket bra 200 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.7
  • Säkerhet 7.3
  • Plats 8.3
  • Personal 6.7
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 7.5
  • Utrustning 6.8
Bungalow Bay Koala Village YHA Located at 40 Horseshoe Bay Road, , Magnetic Island.
Bungalow Bay Koala Village YHA
Australia
Magnetic Island Queensland 4819 40 Horseshoe Bay Road
72% 200
-19.1186619 146.8609106
Bungalow Bay Koala Village YHA
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 mar 2016
6.9

Please look a the guest in front of you in the reception instead of making us wait while you answer the phone or work in the computer. It happened to me every time I went to reception and once I got ignored by two receptionist at the same time.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Danmark, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 mar 2016
6.6

The staff was rude and didn't care at all. The hostel was nice though

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 feb 2016
6.3

This has the potential to be such an amazing place! We loved our private little hut but the bathrooms kept flooding and did not feel very clean. This may be fixed by now but in February when we were there it was a major issue. But overall not bad at all!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
11 feb 2016
8.3

Great hostel! Loved the birds and wild life. Only bad thing I would have to say is the wifi is crazy expensive. 2.00$ for 30 minutes.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
2 jan 2016
7.4
Översatt av Google

Trevligt för en eller två nätter!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Portugal, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 dec 2015
7.4

I found the hostel to be incredibly beautiful but I was slightly disappointed with the staff. They seemed disengaged and not particularly interested in interacting with the guests when making enquiries. This was a little disappointing as I was visiting during the season and hoped for a home away from home. Otherwise the hostel itself was amazing!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
10 dec 2015
7.7
Översatt av Google

Gör inte vilda grejer - helt övervärderade

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Mixad grupp, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 nov 2015
2.9
Översatt av Google

Rummet var smutsiga och en rip off. För vad vi betalat för jag förväntar mig åtminstone luftkonditionering och ett badrum. Fick biten av myror. Hade en hemsk tid som personalen var mycket oförskämt.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.