Hostelworld.com

Budgett Hostels

Priser
karta
Recensioner
7.9
Mycket bra 231 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.5
  • Säkerhet 8.2
  • Plats 9.6
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 7.0
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 7.0
BOKA NU
7.9
Mycket bra 231 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.5
  • Säkerhet 8.2
  • Plats 9.6
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 7.0
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 7.0
Budgett Hostels Located at Rademarkt 3-3a, , Groningen.
Budgett Hostels
Netherlands
Groningen 9711 CS Rademarkt 3-3a
79% 231
53.2158116 6.5713369
Budgett Hostels
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
1 maj 2016
6.9

The room is tiny for 10 people and the shower is more like an airplane bathroom. The location is great though and for its price, it's a good deal for people trying to save money. Individual lights and plugs are nice touch. Towels were clean.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Sydafrika, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 apr 2016
7.7

The twin rooms are tiny, you can hardly turn around in the shower, but good location and value for money.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
7 apr 2016
7.4

Not the most comfortable beds. The smallest shower i've ever seen. You need to bring your own padlock to the lockers.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 apr 2016
7.1

Hallo Ihr Lieben ! Gerne würde ich Euch bewerten, aber ihr habt mich ja nicht haben wollen! Wahrscheinlich war ich Euch zu alt für ein Hostel? Ihr habt mich in das "Martini" gesteckt - ging so. Liebe Grüße Martina War nur wegen der Bowie Ausstellung in Groningen. Schöne Stadt.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
14 mar 2016
8.9

Great location, easy to find, free car parking nearby.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 feb 2016
9.7

Perfect location and really friendly and helpful staff.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 feb 2016
8.3

Peu de touristes à cette époque le chauffage manquait cruellement pendant la nuit

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinna Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 feb 2016
5.7

Das Zimmer ähnelte einer Zelle, es war dunkel, es gab kein Tisch, keinen Stuhl, kein Bild an der Wand. Der Ausblick aus dem Fenster ging in einen vermüllten Hinterhof mit Treppen, es war sehr dunkel. Im Bad konnte man sich nicht drehen, es gab Silberfischchen als Mitbewohner.... Die Lage war natürlich unschlagbar! Auf die Frage nach Aktivitäten und Tipps an der Rezeption würden wir auf die pcs hingewiesen an denen wir uns Infos holen können.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
17 jan 2016
6.0

Sure, it was off-season, but the way this hostel was being handled was bizarre. At my arrival a note on the door told me to check in at a different hotel, which was connected with the hostel through their bar. The place was completely empty the whole time I was there, no staff to be seen, only one other guest. My room was clean and well-kept, except for a grainy feel to my sheets, but the bed was comfortable. Waited for breakfast from 7:45-8:30 - it never came (paid +€7.50!). Very unwelcoming.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.