Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Budget B&B Aelbrechtskade

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.4
Superb 64 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.6
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 8.4
  • Personal 10.0
  • Atmosfär 9.4
  • Renlighet 9.6
  • Utrustning 9.6
BOKA NU
9.4
Superb 64 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.6
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 8.4
  • Personal 10.0
  • Atmosfär 9.4
  • Renlighet 9.6
  • Utrustning 9.6

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
1 jul 2017
8.6

Very good private room, a bit far from the city center. The owner lend me a bike so I could discover the city. Because it's not a hostel, there is not atmosphere.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Danmark, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 jun 2017
9.7

Martin was most helpful when we were suddenly in a difficult situation because of mistake regarding dates. Thank you so much!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 jun 2017
9.4

Alles super

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Indien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 maj 2017
10.0

very nice place to stay

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 maj 2017
10.0

Appartement mit schöner Aussicht nicht weit vom Stadtzentrum in Rotterdam. Um den Radweg R12 zu erreichen muß man nicht weit umfahren und das Fahrrad war sehr sicher untergebracht.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 maj 2017
9.7

Hat mir sehr gut gefallen!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Schweiz, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 apr 2017
9.1

Eine Freude, bei diesem Vermieter zu Gast zu sein. Herzlichen Dank!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 mar 2017
8.9

Een prima bed & breakfast met een mooi balkon en uitzicht

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.