X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Budapest Budget Hostel

Ipar u. 15-21, Budapest, Ungern

karta & vägbeskrivning


85%Betyg

  • 85%Värde för pengarna
  • 91%Säkerhet
  • 83%Plats
  • 95%Personal
  • 76%Atmosfär
  • 84%Renlighet
  • 80%Utrustning

Översatt av Google Vägbeskrivning till Budapest Budget Hostel:

GPS koordinater:
N 47,47856
E 19,07133

Budapest Budget Hostel
IPar u. 15-21
Budapest
1095

Vilken form av kollektivtrafik du använder i Budapest, glöm inte att köpa din biljett i förväg (du kan inte köpa det ombord) och punsch den på fordonet.

Från flygplatsen:
Ta buss 200E till dess slutdestination, Kőbánya-Kispest. Ta den blå tunnelbanelinjen tills Corvin Negyed. Byt till spårvagn 4 eller 6, rese 2 hållplatser och stig av vid Mester utca. Gå längs gatan Mester utca. Efter en 5 minuters promenad på höger sida kommer du stöta på Ipar utca. Förvandlas till denna gata och på vänster sida snart kommer du ser skylten Budapest Budget Hostel. Vi har en separat klocka i mitten av den stora bruna dörren trycker den och vänta tills vi öppnar dörren.

Från järnvägsstationen Keleti:
Ta buss 5, 7, 173, 7E, 173E och stig av vid Blaha Lujza ter. Därifrån tar spårvagn 4 eller 6 och gå av vid Mester utca. Gå längs gatan Mester utca. Efter en 5 minuters promenad på höger sida kommer du stöta på Ipar utca. Förvandlas till denna gata och på vänster sida snart kommer du ser skylten Budapest Budget Hostel. Vi har en separat klocka i mitten av den stora bruna dörren trycker den och vänta tills vi öppnar dörren :)

Från järnvägsstationen Nyugati:
Ta spårvagn 4 eller 6 och gå av vid Mester utca. Gå längs gatan Mester utca. Efter en 5 minuters promenad på höger sida kommer du stöta på Ipar utca. Förvandlas till denna gata och på vänster sida snart kommer du ser skylten Budapest Budget Hostel. Vi har en separat klocka i mitten av den stora bruna dörren trycker den och vänta tills vi öppnar dörren :)