X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Budapest Budget Hostel

Ipar u. 15-21, Budapest, Ungern

karta & vägbeskrivning


84%Betyg

  • 90%Värde för pengarna
  • 88%Säkerhet
  • 75%Plats
  • 90%Personal
  • 80%Atmosfär
  • 80%Renlighet
  • 87%Utrustning

Översatt av Google Vägbeskrivning till Budapest Budget Hostel:

GPS-koordinater:
N 47,47856
E 19,07133

Budapest Budget Hostel
Ipar u. 15-21
Budapest
1095

Vilken form av kollektivtrafik som du använder i Budapest, glöm inte att köpa din biljett i förväg (du kan inte köpa den ombord) och punsch den på fordonet.

Från flygplatsen:
Ta buss 200E fram till sin slutdestination, Kőbnya-Kispest. Ta den blå tunnelbanelinjen till Corvin Negyed. Byt till spårvagn 4 eller 6, resor 2 hållplatser och stig av vid Mester utca. Gå längs gatan Mester utca. Efter en 5 minuters promenad på höger sida kommer du att stöta på Ipar utca. Förvandlas till denna gata och på vänster sida snart youll se skylten Budapest Budget Hostel. Vi har en separat klocka i mitten av den stora bruna dörren trycker den och vänta tills vi öppnar dörren.

Från järnvägsstationen Keleti:
Ta buss 5, 7, 173, 7E, 173E och gå av vid Blaha Lujza tr. Därifrån ta spårvagn 4 eller 6 och gå av vid Mester utca. Gå längs gatan Mester utca. Efter en 5 minuters promenad på höger sida kommer du att stöta på Ipar utca. Förvandlas till denna gata och på vänster sida snart youll se skylten Budapest Budget Hostel. Vi har en separat klocka i mitten av den stora bruna dörren trycker den och vänta tills vi öppnar dörren :)

Från järnvägsstationen Nyugati:
Ta spårvagn 4 eller 6 och gå av vid Mester utca. Gå längs gatan Mester utca. Efter en 5 minuters promenad på höger sida kommer du att stöta på Ipar utca. Förvandlas till denna gata och på vänster sida snart youll se skylten Budapest Budget Hostel. Vi har en separat klocka i mitten av den stora bruna dörren trycker den och vänta tills vi öppnar dörren :)