X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Bridger Inn Hotel

301 S. Main St., Las Vegas, Nevada, USA

karta & vägbeskrivning


75%Betyg

  • 87%Värde för pengarna
  • 73%Säkerhet
  • 87%Plats
  • 73%Personal
  • 67%Atmosfär
  • 80%Renlighet
  • 60%Utrustning

Översatt av Google 301 S. Main St
Las Vegas, Nevada 89101

Från McCarran International Airport
Bussen (RTC Transit) avgår från bagageutlämningen på Terminal # 1. Leta efter skylten ovanför luckan som säger Kollektivtrafik. Därifrån tar du buss nummer 108 mot centrum. Stig av bussen vid Bridger St och 4: e St och gå West 3 block på Bridger till Main St Vi är på hörnet. http://www.rtcsouthernnevada.com Kostnaden är $ 2,00. Ha rätt förändring som busschauffören inte bär förändring. Det är bara en 3-4 minuters promenad från buss-kiosken.

En mängd olika transfer / limousineservice finns på McCarran, och ligger på den västra sidan av bagageutlämningen. The Bell Buss avgår från avfart 9 och kostnaden är $ 8,00. De gör stopp längs vägen, men tar dig direkt till vår dörr. Observera att det finns både grupptransfer och "för-hyra" stretch limousine tjänster. När du är redo att lämna, är vår reception kontorist kunna ordna Bell Shuttle för att hämta dig på The Bridger Inn för en åktur tillbaka till flygplatsen 24/7.

Taxibilar finns tillgängliga på den östra sidan av bagageutlämningen, lämnar utanför dörren 1-4. Flygplatspersonal finns på taxi trottoaren för att hjälpa passagerarna.

Amtrak
Det närmaste som Amtrak kommer till Las Vegas är Los Angeles. Om du tar Amtrak till LA tåget stannar vid Union Station. Därifrån har du några val:

1. Greyhound Bus: För att komma till busstationen måste du ta en taxi eller om du bokar bussen genom USA "järnvägsbyrå Amtrak (www.amtrak.com) bussen avgår direkt från Union Station. Detta är Greyhound "Convenience" buss och tidtabeller måste kontrolleras. Attraktionen är 5 ½ timmar. När du anländer i Las Vegas, är The Bridger Inn tvärs över gatan och ½ kvarter från busstationen.
2. Lux Bus Amerika: Ett annat alternativ Bus är den LuxBus som betjänar Los Angeles-området och Las Vegas. Vid ankomsten kommer du bara bli 3 ½ kvarter från The Bridger Inn.
3. Flyger från McCarran flygplats är alltid en snabb enkelt alternativ.

Public stadsbuss (RTC Transit)
1) Den Duece
The Deuce är en stadsbuss som går från Downtown - Fremont Street-området (1 kvarter från The Bridger) till den södra änden av remsan och tillbaka igen 24/7 för $ 7.00/day eller $ 15.00 för en tre dagars pass. Det finns stopp längs vägen i närheten av de flesta stora kasinon, och på torget Mall och Las Vegas Discount Mall.
2) Den Ess
ACE är en annan stadsbuss som tjänster "The Strip" 24/7 för $ 7.00/day. Ace har färre stopp gör "Strip" springa något snabbare, men begränsar stoppen som ryttare.

3) Taxi
Det finns massor av Taxi företag i Las Vegas. I staden, är det olagligt för en taxi för att stoppa fastighetsnära för att plocka upp en passagerare. Så om arrangemangen inte är gjorda för en taxi pickup kan det ta ett tag för en taxichaufför att köra åt sidan och ge dig en åktur. Receptionen kan ordna med gäst upphämtning.