Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Botanic Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 50 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 8.8
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 8.6
  • Utrustning 8.8
BOKA NU
9.1
Superb 50 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 8.8
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 8.6
  • Utrustning 8.8

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 feb 2017
6.9

We went for Carnaval, so obviously prices were jacked up. I don't know how much it is normally to stay there, but for how much we paid, I would have hoped for better service. I booked for two nights, and they had us move to a different room the following night. The breakfast is really basic; bread, ham, cheese and really concentrated juice. Bathrooms are fine but bring flip-flops. The feminine and mixed dorms are pretty packed but beds are stable and comfortable. Cool place, but needs some TLC.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
31 jan 2017
9.7

Excelente hostel! Lindisimo, tranquilo, limpio. La zona quizas algo alejada de las playas pero el barrio es hermoso. Aprovecho para mandarle un saludo a Natalia que es una divina y a las chicas que sirven el desayuno! Nos trataron muy bien! Gracias Botanic!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
1 jan 2017
9.1

Muy lindo lugar, y la gente super amable. Para ir a la playa o al centro debes tomarte un colectivo, pero paran todos en la esquina del hostel. Bastante accesible

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Mexiko, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 dec 2016
10.0

Excelente, cumplieron con lo que reserve, todos los empleados son muy amables, tuve una muy buen experiencia al hospedarme aquí, limpio, seguro todo muy bien

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 nov 2016
8.9

As instalações são agradáveis, o quarto de 4 camas misto onde fiquei é um pouco apertado e o chuveiro tem a temperatura oscilante. A limpeza é bastante boa, os funcionários são ótimos, muito solícitos. Seria bom se o café da manhã incluísse alguma fruta.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
22 okt 2016
10.0

Um lugar ótimo, super limpo. Os staffs são muito simpáticos.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 okt 2016
9.7

Excelente hostel, staff, limpeza e acomodações. O café da manhã é simples. A localização é ótima apesar de longe do metro tem muitas linhas de onibus!!! Super recomendo.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 okt 2016
10.0

Gente, este lugar é o máximo! Adorei tudo tudo tudo. Excelente localização, tem ônibus p todo lado o tempo todo, o bairro é fino de mais, bares legais com preço bom ( para aquele dia que vc não vai se jogar na Lapa). Outra coisa os funcionários são umas gracinhas, principalmente, a Natália da " recepção" e da senhora da cozinha e limpeza que não me lembro o nome ela negra cabelo curto simpatissima, que é de São Paulo filha de mineiro com Bahiana. Agora o nome dela... Me fugiu. Amei, amei

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.