X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Books Hostel

Rua Francisco Muratori, 10, Santa Teresa, Rio de Janeiro, Brasilien

karta & vägbeskrivning


88%Betyg

  • 90%Värde för pengarna
  • 85%Säkerhet
  • 90%Plats
  • 91%Personal
  • 92%Atmosfär
  • 84%Renlighet
  • 86%Utrustning

Översatt av Google Från busstationen (Novo Rio)
Om du anländer under dagen, kan du fånga en buss. Bara över Francisco Bicalho Avenue, och ta 497 i riktning mot Cosme Velho. Stig av bussen i Riachuelo gatan framför en stor nattklubb som heter Lapa 40. Sedan gå rakt och sväng höger på Rua Francisco Muratori. Om du behöver hjälp frågar människor runt. Brasiliansk människor gillar verkligen att hjälpa, även om de inte talar språket! Men under natten, är det bättre att ta en taxi på gatan mittemot stationen. Den taxi precis framför stationen kommer att debitera dig ett fast pris som är oftast dyrare. På natten är det lämpligt att använda taxibilar precis utanför stationen eftersom det inte är det säkraste området.
MYCKET VIKTIGT: Tala om för föraren att du vill att släppas vid korsningen av Rua Riachuelo och Avenida Gomes Freire i Lapa. Därifrån allt du behöver göra är att gå uppför kullen 1 minut. Om du berätta vår exakt adress de kommer att debitera dig mer eftersom adressen är officiellt i Santa Teresa som är dyrare.

Från Santos Dummont Airport (Inrikes)
Under dagen kan du ta en buss. Bara gå till Avenida General Justo, korsa gatan genom bron och ta 238 bussen (GUA SANTA). Du måste lämna in den första stationen efter den stora Lapa Arches (omöjligt att inte se). Då du kommer att vara på Avenida Mem de S. När du lämnar bussen, fortsätt i riktning mot bilarna och sväng första vänster på Avenida Gomes Freire. Det är redan på gatan av vandrarhemmet. Gå ett kvarter och gatan byter namn till Francisco Muratori, då vi är i 4: e huset på höger (leta efter nummer 10 ovanför dörren). Du kan också ta en taxi. Återigen, om du inte vill ta emot ett fast pris, kan du gå till en gata nära av och fånga en taxi från gatan. Om du har problem, gör inte avstå från att ringa vandrarhemmet och vi kommer att försöka hjälpa. Hytten bör kosta runt R $ 10 -15. Men bättre att ta en taxi på flygplatsen. Det kommer att kosta 17 BRL fast pris till Lapa. I området runt flygplatsen finns det några stora gator där är inte så lätt att hitta en taxi.
Under dagen kan du också gå. Bara gå mot valven i Lapa och följ den vänstra gatan (Rua Riachuelo) efter valv. Rua Muratori är den andra gatan till vänster.

Från spelningen Airport (International)
Härifrån kan du ta en taxi, återigen titta ut för fasta priser, vilket skulle kosta ca R $ 50,00.
Ett billigare alternativ är att fånga flygbuss till inhemska flygplatsen (Santos Dummont). Därifrån kan du ta en taxi för ca R $ 15 eller den 238 bussen, som vi berättade innan (Kontrollera hur du anländer från Santos Dummont).

PS: När du anländer leta efter nummer 10 ovanför dörren, men vi har inte någon extern annonsering.