Hostelworld.com

Bob's Youth Hostel

Priser
karta
Recensioner
6.8
Bra 2,106 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.7
  • Säkerhet 7.0
  • Plats 9.3
  • Personal 6.8
  • Atmosfär 6.6
  • Renlighet 5.7
  • Utrustning 5.8
BOKA NU
6.8
Bra 2,106 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.7
  • Säkerhet 7.0
  • Plats 9.3
  • Personal 6.8
  • Atmosfär 6.6
  • Renlighet 5.7
  • Utrustning 5.8
Bob's Youth Hostel Located at Nieuwezijds Voorburgwal 92, 1012SG, Amsterdam.
Bob's Youth Hostel
Netherlands
Amsterdam 1012 SG Nieuwezijds Voorburgwal 92, 1012SG
68% 2106
52.3755598 4.8922848
Bob's Youth Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Italien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 apr 2016
7.7

Bellissima esperienza, atmosfera accogliente e giovanile. Unica pecca i bagni. Ma per un week end è perfetto.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
29 apr 2016
6.3

We were expecting to have a better place for the price we payed. Actually the beds were comfortable, but it was not safe to leave our stuff there, the rooms and reception could be cleaner, and there was no light (lamp) in the shower ! It could be better for its price.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Colombia, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 apr 2016
2.0

The worts hostel ever.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
28 apr 2016
6.0

Just good for sleeping..

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
25 apr 2016
8.3

Stayed here around Kingsday, great place, the staff were very helpful as I forgot an adapter for my phone,they offered to take my phone and charge it behind the desk then gave me directions to the nearest samsung store. I enjoyed the way there was a piano in the lobby and every so often somebody would get up and play, it was nice and relaxing. The people staying there also were cool, nice wee spot. Will be back :) x

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 apr 2016
6.6

Bon hotel bien situé. Pas de lumière et problème d'évacuation dans la douche. Aucune intervention de la part du personnel malgré le signalement du problème dès le premier jour (séjour de trois jours).

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
23 apr 2016
4.6

Muy sucio, las camas muy viejas, el personal nocturno té trata mal ..

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Alex1992
  • Mexiko, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 apr 2016
6.6

They woke us up at 1am to move us to another room because they made a mistake. They didn't care at all. Hostal lounge is cool and comfty but the rooms are really dirty. I wouldn't come back here.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 apr 2016
7.1

Not very clean but great location and really nice people

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 apr 2016
7.1

Très bonne auberge, chambre spacieuse et agréables. Très bon emplacement vraiment parfait. Cependant il faudrait que l'homme d'origine indienne a l'accueil soit un minimum professionnel car son attitude est extrêmement désagréable (pas un sourir, il balance les billet sur la table , il n'essaye pas de se faire comprendre plus que ca, point très compliqué lorsque nous ne parlons pas bien l'anglais.) Hors mis ce point - très - négatif, je conseille complètement cette auberge à tout visite

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.