Hostelworld.com

Biergarten Hostel

Priser
karta
Recensioner
8.9
Utmärkt 1,324 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 9.3
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 8.7
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 8.7
BOKA NU
8.9
Utmärkt 1,324 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 9.3
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 8.7
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 8.7
Biergarten Hostel Located at Av. Getulio Vargas 161, Vila do Abraao, Ilha Grande-RJ, Ilha Grande.
Biergarten Hostel
Brazil
Ilha Grande Rio de Janeiro 23968000 Av. Getulio Vargas 161, Vila do Abraao, Ilha Grande-RJ
89% 1324
-23.1415833 -44.1685580
Biergarten Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
23 maj 2016
8.0

Good hostel, close to the pier, supermarkets, restaurants. Two kitchens (restaurants are VERY expensive on Ilha Grande), wifi worked everywhere 90% of the time, the downtime was an island problem, not a hostel problem. Cool place to chill for a few days. The "drying area" for clothes could use some sunlight or ventilation, nothing really dries there, it is just a place to leave smelly hiking boots!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 maj 2016
9.4

It was a very nice hostel!! We had a great time there! Nice breakfast, comfortable beds, great staff. The only thing was that when we went it was very cold and unfortunetly they don't have full walls, so the cold air came from everywhere even the bathroom had spaces on the wall that made the wind come in I believe we weren't very lucky with the weather. and it doesn't happend when it is hot. It is very well located close to everything. I recomend it with good weather

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 maj 2016
10.0

Ambiente super agradável, funcionários gentis e atenciosos, gostei muito.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 maj 2016
10.0

Very Good Hostel

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 maj 2016
10.0

Great !!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 maj 2016
10.0

Très bonne Pousada, je recommande vivement, une atmosphère au top...

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 maj 2016
9.7

Really friendly owners and a great place to stay on Ilha Grande, great breakfast and good facilities.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 apr 2016
8.6

Excelente ubicación, los baños chicos, asi como también los espacios comunes, pro la atención es impecable, el ambiente cómodo. Lo volvería a elegir sin duda.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
23 apr 2016
8.0

Todo ha salido muy bien!!! Personas muy atentas, buen desayuno y muy importante tener un restaurant !!!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
21 apr 2016
8.9

Great hostel. Good location. Nice staff. I would recommend. I think they could improve "atmosphere". Also I think the breakfast could be better. Besides that I think it was really great.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.