X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Best Island Hostel

Cankurtaran Mah.Kutlugun Sok.no 5 Sultanahmet Ista, Istanbul, Istanbul, Turkiet

karta & vägbeskrivning


83%Betyg

  • 84%Värde för pengarna
  • 81%Säkerhet
  • 98%Plats
  • 85%Personal
  • 82%Atmosfär
  • 78%Renlighet
  • 78%Utrustning

Översatt av Google Från flygplatsen:
Det vanligaste och billigt sätt är att ta tunnelbanan till "Aksaray" stopp, vilket är det sista stoppet. Lämna tunnelbanestationen och passerar avfarten till Tramway Station (Aksaray) är där du ansluter dig. Ta Spårvägen och gå av vid Sultanahmet stopp och följ linjen ned till St Sophia (Röda moskén), passerar flera restauranger och informationskontoret till höger. Korsa gatan vid korsningen och trafikljus och in på gården mellan St Sophia på vänster och Blå moskén på höger sida. Ta första vänster vid taxistoppet och följ hela vägen ner och ta en precis vid slutet av gatan. Vi kommer att vänta på dig 200 m väg på höger sida av gatan.

Alternativt, från den sista hållplatsen på tunnelbanan (Aksaray) kan du ta taxi och be chauffören att ta dig till Sultanahmet Four Seasons Hotel (det enda 5-stjärniga hotell runt). Vi är 200 meter ner på gatan på höger sida.

Du kan också ta en buss från flygplatsen. När du anländer till flygplatsen, fråga vid informationsdisken för Havas busshållplatsen och ta buss till Taksim-torget och därifrån kan du ta en taxi och be chauffören att ta dig till Sultanahmet Four Seasons Hotel (det enda 5-stjärniga hotell runt). Vi är 200 meter ner på gatan på höger sida.