Hostelworld.com

Beijing Jade Youth Hostel

  • No.5, North Zhide Alley, Beiheyan Street,, Dongcheng District, Beijing, Kina
Priser
karta
Recensioner
8.6
Utmärkt 537 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 8.0
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
8.6
Utmärkt 537 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 8.0
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.5
Beijing Jade Youth Hostel Located at No.5, North Zhide Alley, Beiheyan Street, Dongcheng District, Beijing.
Beijing Jade Youth Hostel
China
Beijing Beijing No.5, North Zhide Alley, Beiheyan Street,, Dongcheng District
86% 537
39.9186460 116.4045770
Beijing Jade Youth Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Indien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 apr 2016
8.3

They did not provide security locks for the lockers in the dorms. You could pay 1 yuan for the day for a locker near the front desk. The hostel felt more like a hotel and did not have the atmosphere like that of other hostels I have stayed in, in China. I think location was pretty good and the dorms were well maintained and clean. There were not a whole lot of facilities. There was a foosball table and the staff was helpful in general. Good place in general and great value for money.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 mar 2016
9.4

Le chef de l'établissement était très à l'écoute, surtout au niveau du restaurant de l'auberge. Personne très aimable et bilingue. La chambre était propre, sauf les joins de la douche qui étaient noir, et pas de chance, j'ai marché sur un bout de verre dans la chambre et me suis ouvert le pied mais pour le reste, rien à dire.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Sydkorea, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 feb 2016
8.0

좋았당

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
9 feb 2016
9.1

Suosittelen,

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 feb 2016
9.7

We were fully satisfied with this hotel. The staff spoke english, was efficient, and really nice. The accomodation was good, with a bathroom in the room. They also propose tours, which are well organized and pretty cheap.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 jan 2016
6.3

Besides for two or three staff members, I did not feel that any of them were of much assistance to me during my stay. I needed immediate assistance once I got into the hostel, due to my misplacing some important items, and had promptly asked the staff for any help they could give. Unfortunately, their recommendations were that I could not do anything at all, or it was "too late." When asking them for ideas of what to do, they could only stare at me in questioning silence. I did not feel helped.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
1 jan 2016
9.4

Everything was great. I just recommend a hostelworld sign somewhere because it was difficult to find initially

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 nov 2015
8.3
Översatt av Google

En bra vandrarhem med personal som talar engelska. Förbjudna staden ligger inom gångavstånd. Mycket trevlig personal som kan hjälpa dig med alla dina utflykter. Mycket glad över detta vandrarhem! 1 poäng förbättring it'm inte angett hur du kan hitta vandrarhemmet.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Sydkorea, Par, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 nov 2015
8.0
Översatt av Google

Beläget i en gränd i jeonyeok gång jag går jag är lite svårt att hitta, eller för skrämmande. Minuter på disken, men som också vill vänliga och renlighet. Gatan ligger nära Wangfujing-gatan och Himmelska fridens torg. Ungefär 20 minuter. Försiktighet är att komma när taxichauffören att gå till vandrarhemmet för att få honom i de sena timmarna ankkaji Youth Hostel. Jag kom på morgonen tid ingen hade taxichauffören kommer att förhindra gränd ankkaji hagilrae geureoryeoni När jag går fel dwaetdamyeo de gamla 100 yuan (förfalskning) av brandgrupperna fortsätter bytte Ndola något annat. Förfalskning dike. Vandrarhemmet är helt tillfredsställande.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 nov 2015
9.7

The best price-quality relation :D

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.