X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Beijing Downtown Backpackers

No. 85, Nanluogu Alley, Dongcheng District, Beijing, Kina

karta & vägbeskrivning


88%Betyg

  • 90%Värde för pengarna
  • 87%Säkerhet
  • 96%Plats
  • 89%Personal
  • 82%Atmosfär
  • 88%Renlighet
  • 87%Utrustning

Översatt av Google Vår backpackers vandrarhem är beläget i centrum av staden inom hutong-området och tunnelbanestation ligger bara 5 minuters promenad.

Hur man kommer dit
Från flygplatsen
Med buss: Ta AirPort Express till Dongzhimen (25RMB). Ta sedan buss 107 till Bao Chao Hutong, som är den 6: e stoppet (1RMB). När du stiger av bussen, korsa vägen och börja gå i den riktning som bussen kom ifrån. Du måste se upp för en vändning på höger sida som är Nan Luo Gu Xiang. Vandrarhemmet är en 3-4 minuters walkdown denna upptagen Hutong street och ligger på höger sida.
Taxi från flygplatsen runt 100RMB
Från Centralstationen
. Med buss: Ta buss 104 till Bei Bing Ma Si (1RMB) denna väg är parallell med Nan Luo Gu Xiang, korsa vägen och ta en av gränderna för att nå den.
Taxi från centralstationen runt 40RMB.
Från västra tågstation
Med buss: Ta buss 623 till Luoguxiang är Nan Luo Gu Xiang tvärs över vägen.
Ta tunnelbana: Ta line9 formulär Peking västra tågstationen till Baishiqiaonan, sedan flytt linje 6, stig av vid Nanluoguxiang.
Taxi från West tågstationen runt 50rmb.
Från södra tågstationen
Ta tunnelbana: Ta line4 formulär Peking södra tågstationen till Pinganli, sedan överföra Line6, stig av vid Nanluoguxiang.

Airport pickup service: Vi kommer att erbjuda en fri flygplats pickup för varje bokning om din vistelse hos oss är längre än fem dagar. Detta är tillgängligt för dem (mindre än 6 personer) bor hos oss i 5 nätter i följd eller mer om du bokat en helt privat room.Not för spridda sängar i dormitory.you behöver bara betala 20/50RMB för vägtullar och parkeringsavgiften ( 11rmb/hour). Vänligen meddela oss om ditt flygnummer och landningstid 3 dagar innan ankomst. Tänk på att om vi väntar på dig mer än en halv timme, måste du betala parkeringsavgiften.

Tack!