X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Beach Hostel La Rocca Brasil

Praça 10A. Centro, Porto de Galinhas, Brasilien

karta & vägbeskrivning


78%Betyg

  • 77%Värde för pengarna
  • 79%Säkerhet
  • 90%Plats
  • 88%Personal
  • 82%Atmosfär
  • 64%Renlighet
  • 68%Utrustning

Översatt av Google Riktningar att komma till vårt vandrarhem

Med flyg:
Porto de Galinhas ligger 60 km från den internationella flygplatsen i Recife (delstatens huvudstad i Pernambuco)

The Link:
Flygplatsen länk till Porto de Galinhas är möjligt med buss eller taxi. Begär mer information via mail eller priser, kan vi göra även reservationer för dig

The Bus:
Det billigaste alternativet är naturligtvis att komma med buss via företagets El Cruzeiro ". Bussar kan tas direkt från avfarten från flygplatsen eller från centrum i Recife, resan varar mellan 1 och 2 timmar beroende på trafiken på vägen och där du går ombord på bussen. Priserna varierar mellan 6 och 10 brasilianska reais och bussar går ungefär varannan timme mellan 5:45 till 21:45
En gång i Porto de Galinhas, använd vår karta för att komma till vandrarhemmet.

Om du vill gå tillbaka till flygplatsen från centrum i Porto de Galinhas, bussar går från 05:00 till 21:00. För mer information, kan du kontakta företaget El Cruzeiro på (81) 2101-9000.

Taxi eller privat transfer organiserad

Övergångar: Det är mycket enkelt att boka en minibuss med luftkonditionering sedan ankomsten på flygplatsen i Recife. Det finns en mängd olika myndigheter på flygplatsen som erbjuder denna tjänst, de vanligaste är "tur Viagens"

Taxi: Det är också väldigt lätt att ta en taxi från ankomsten till flygplatsen, men det är viktigt att vara uppmärksam på priserna. Normalt en taxi för 4 personer under dagen kostar ca R $ 100 R och $ 120 genom natten.
Om du vill boka en taxi, kan du göra det innan det blir här genom att skriva direkt till oss info@hostelinportodegalinhas.com och berätta din dag och tid för ankomst, antalet personer som reser och all annan information som du kan vara viktigtMed bil:
Det är enkelt, en gång kom till flygplatsen i Recife för att hyra en bil under din vistelse. Som alltid, behöver du ett giltigt körkort och pass för att göra alla nödvändiga undersökningar.

Rutt från Recife till Porto de Galinhas med bil:

För att komma till Porto de Galinhas från flygplatsen i Recife, måste du ta Avenida Mascarenhas de Morais söderut, fortsätt på denna väg tills den förvandlas till motorväg BR-101
Fortsätt på BR-101 till ca 10 km och sväng höger mot Cabo de Anto Agostinho, ta en vänster in på väg PE-060 och fortsätt drygt 20km. Efter, när du stöter på en korsning på vägen PE-060, sväng vänster.
På denna nivå, kommer du att se en skylt som visar ingången till Porto de Galinhas betyder det att du nästan är klar med din resa och du kommer i vår ödmjuka lilla hörn av paradiset.