X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Base Auckland

Corner of Queen St and Darby St, Darby Street, Auckland, Nya Zeeland

karta & vägbeskrivning


68%Betyg

  • 62%Värde för pengarna
  • 75%Säkerhet
  • 93%Plats
  • 66%Personal
  • 59%Atmosfär
  • 61%Renlighet
  • 61%Utrustning

Översatt av Google Internationell flygplats:
En gång genom tullen, sväng höger. Detta tar dig till buss, transfer-och taxistation områden utanför glasdörrarna av byggnaden. Airbus är längst till höger, förbi taxistation. En Airbus avgår var 20 min, 24 timmar om dagen - det är den billigaste åktur i Auckland. De kommer att släppa dig på vår dörr.

Körning till Base Auckland:
Chef till Queen Street - detta är huvudgatan i Auckland och är märkt på varje karta. Att köra ner Queen Street, sväng vänster in på Darby Street. Detta är en mindre gata mellan Victoria och Wellesley Street. Du ser vår dörröppning fem meter ner Darby St och det finns en parkeringsplats 20 meter längre ner Darby Street.

På väg tillbaka till flygplatsen:
När du vill gå tillbaka till flygplatsen, kom ihåg att få din Airbus biljett i receptionen och få vår rabatterat pris! Airbus pick-up är bara tvärs över gatan från Base Auckland och kör 24 timmar om dagen. Shuttles kan bokas för en viss pick-up tid, 24 timmar om dagen också. Du kan ta en taxi till och från flygplatsen, men eftersom det är 22 km från centrum till flygplatsen priset är mycket högre än en shuttle eller Airbus. Om du tar en taxi fråga i receptionen för ett rabatterat schablonbelopp från staden till flygplatsen.

Kom ihåg - Tull och invandring kräver att du checka in två timmar innan ditt flyg. Det är klokt att kolla på en timme inrikesflyg före, och glöm inte att lägga till restid till detta när du ordnar din pickup.