X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Base Auckland

Corner of Queen St and Darby St, Darby Street, Auckland, Nya Zeeland

karta & vägbeskrivning


68%Betyg

  • 61%Värde för pengarna
  • 77%Säkerhet
  • 91%Plats
  • 69%Personal
  • 61%Atmosfär
  • 56%Renlighet
  • 61%Utrustning

Översatt av Google International flygplats:
När genom tullen, sväng höger. Detta tar dig till buss transporttjänster och taxistation områden utanför glasdörrarna av byggnaden. Airbus är på extremhögern, förbi taxistation. En Airbus avgår varje 20 min, 24 timmar om dygnet - detta är den billigaste åktur i Auckland. De kommer att släppa dig på vår dörr.

Körning till Base Auckland:
Bege dig till Queen Street - det är huvudgatan i Auckland och är märkt på varje karta. Pressa ned Queen Street, sväng vänster in på Darby Street. Detta är en mindre gata mellan Victoria och Wellesley Street. Du kommer att se vår dörr fem meter ner Darby St och det finns en parkeringsplats 20 meter längre ner Darby Street.

På väg tillbaka till flygplatsen:
När du vill återvända till flygplatsen, kom ihåg att få din Airbus biljett i receptionen och få vår rabatterat pris! Airbus pick-up är bara tvärs över gatan från Base Auckland och kör 24 timmar om dagen. Shuttles kan bokas för en viss upphämtning tid, 24 timmar om dagen också. Du kan ta en taxi till och från flygplatsen, men eftersom det är 22km från centrum till flygplatsen priset är mycket högre än en shuttle eller Airbus. Om du tar en taxi fråga i receptionen för en rabatterad schablonbelopp från staden till flygplatsen.

Kom ihåg - Tull och invandring kräver att du checka in två timmar innan ditt flyg. Det är klokt att checka in en timme inrikesflyg före, och glöm inte att lägga restiden till detta när du ordna upphämtning.