X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Baroque Hostel

Dózsa György str. 80/A, Budapest, Ungern

karta & vägbeskrivning


82%Betyg

  • 89%Värde för pengarna
  • 77%Säkerhet
  • 78%Plats
  • 86%Personal
  • 83%Atmosfär
  • 78%Renlighet
  • 85%Utrustning

Översatt av Google Vägbeskrivning:

Från centralstationen Keleti pu. (Eastern Railway Station):
Ta buss nummer 30 (busshållplatsen ligger bredvid järnvägsstationen vid statyn av Gabor Baross) och gå av vid 4. Stopp, som kallas Damjanich gatan. Gå över gatan och ring på klockan vid 80 / A Dozsa Gyorgy gatan.

Från Nyugati pu järnvägsstation (västra järnvägsstationen):
Ta spårvagn nummer 4 eller 6 i riktning till Fehervari ut-Moricz Zsigmond korter och gå av vid den andra hållplatsen, Kiraly utca. Här ta vagnen-bussen (el buss) nummer 70 i riktning till Erzsebet kiralyne utja och gå av vid 5.stop Dozsa Gyorgy gatan. Gå över gatan och ring på klockan vid 80 / A Dozsa Gyorgy gatan.

Från den internationella busstationen Nepliget:
Ta spårvagn nummer 1 eller 1A i riktning till Becsi ut och gå av vid 9.stop på Erzsebet kiralyne utja. Här ta vagnen-bussen (el buss) nummer 70 och gå av vid 4.stop på Dozsa Gyorgy gatan. Ring på klockan vid 80 / A. Dozsa Gyorgy gatan.

Från Ferihegy flygplats:
Med taxi:. Detta är det bästa sättet om du är två eller fler, men tar inte turistbyrån Taxi co 's bilar eller någon privat taxi, de är mycket dyra. Allt du behöver göra är att beställa via telefon en taxi på 2000000. De tar 3.600 HUF (ca € 15) per en resa till någonstans i Pest-sidan av staden. I Ungern är det brukligt att ge ett 10% tips till taxichauffören, men du är inte tvungen att göra det om du inte vill. Taxi operatörerna talar engelska. Berätta för dem exakt i vilken terminal du är och var du kommer att vänta för hytten-normalt utanför-så att föraren lätt kommer att hitta dig. Alla offentliga taxibilar har tryckt i stora siffrorna deras telefonnummer på båda sidor av dörrarna, vilket gör det lättare att känna igen dem.

Med kollektivtrafik:
-Med tåg: om du är i Terminal 1, kan du åka tåg från järnvägsstationen, som är motsatsen till terminalen. Det kostar 300ft för 2.a klass (1,3 euro) Nyugati pu (västra järnvägsstationen) och det tar ca 20 minuter. Därifrån kan du följa våra instruktioner ovan.
-Med buss: Om du vill gå med buss (från både terminal 1 och 2) du måste köpa två biljetter först (en för buss och en för tunnelbanan) från biljetten maskin vid busshållplatsen eller inne i flygbussen . Ta bussen till ändhållplatsen (Kőbánya-Kispest)-som också är det sista stoppet av den blå tunnelbanelinjen (M3). Slå sedan den 2: a biljett innan du går ombord på tunnelbanan.
Ta av vid Nyugati pu och härifrån kan du följa våra instruktioner ovan.

OBS: Tunnelbanan går från 04.30 till 23.10 timmar varje dag.

Genom flygplats minibuss: Du kan ta flyg minibuss-som är billigare än en taxi om du är ensam. Avgiften är 2.990 HUF för 1 personer för 2 personer kostar 4.490 HUF.