Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Baroque Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
 • Värde för pengarna 8.1
 • Säkerhet 7.4
 • Plats 7.4
 • Personal 7.8
 • Atmosfär 7.3
 • Renlighet 7.3
 • Utrustning 7.8

Plats

Dózsa György str. 80/A

Vägbeskrivning Till Boende

Översatt av Google
Vägbeskrivning:

Från centralstationen Keleti pu. (Östra Järnvägstationen):
Ta buss nummer 30 (busshållplatsen ligger intill järnvägsstationen vid statyn av Gabor Baross) och gå av vid 4. stopp, som kallas Damjanich gatan. Gå över gatan och ring på klockan vid 80 / A Dozsa Gyorgy gatan.

Från Nyugati pu järnvägsstationen (västra järnvägsstationen):
Ta spårvagn nummer 4 eller 6 i riktning mot Fehervari ut-Moricz Zsigmond korter och gå av vid den andra hållplatsen, Kiraly utca. Här ta trådbuss (elektrisk buss) nummer 70 i riktning mot Erzsebet Kiralyne utja och gå av vid 5.stop Dozsa Gyorgy gatan. Gå över gatan och ring på klockan vid 80 / A Dozsa Gyorgy gatan.

Från den internationella busstationen Nepliget:
Ta spårvagn nummer 1 eller 1A i riktning mot Becsi ut och gå av vid 9.stop på Erzsebet Kiralyne utja. Här ta trådbuss (elektrisk buss) nummer 70 och stig av vid 4.stop på Dozsa Gyorgy gatan. Ring på klockan vid 80 / A. Dozsa Gyorgy gata.

Från Ferihegy flygplats:
Med taxi. Detta är det bästa sättet om du är två eller fler, men tar inte Tourist Taxi co bilar eller någon privat taxi, de är mycket dyra. Allt du behöver göra är att beställa via telefon en taxi på 2000000. De tar 3.600 HUF (ca. 15 euro) per en resa till någonstans i Pest-sidan av staden. I Ungern är det brukligt att ge en 10% tips till taxichauffören, men du är inte skyldiga att göra det om du inte vill. De taxibolag talar engelska. Berätta för dem exakt vilken terminal du är och var du kommer att vänta för hytten -normally utanför-så att föraren lätt kommer att hitta dig. Alla offentliga taxibilar har tryckt på stora siffrorna sina telefonnummer på båda sidor av dörrarna, vilket gör det lättare att känna igen dem.

Med kollektivtrafik:
-genom tåg: om du är i Terminal 1, kan du gå med tåg från järnvägsstationen, som är motsatsen till terminalen. Det kostar 300ft för 2.nd klass (1,3 euro) till Nyugati pu (västra järnvägsstationen) och det tar ca 20 minuter. Därifrån kan du följa våra instruktioner ovan.
-genom buss: Om du vill gå med buss (från både terminal 1 och 2) måste du köpa 2 biljetter först (en på bussen och en för tunnelbana) från biljettens maskinen vid busshållplatsen eller inne flygbuss . Ta bussen till ändhållplatsen (Kőbánya-Kispest) -som är också det sista stoppet av den blå tunnelbanelinjen (M3). Sedan slå den 2: a biljett innan du går ombord på tunnelbanan.
Ta av vid Nyugati pu och härifrån kan du följa våra instruktioner ovan.

OBS: Tunnelbanan går från 04.30 till 23.10 timmar varje dag.

Genom flygplats minibuss: Du kan ta Airport minibuss-som är billigare än en taxi om du är ensam. Avgiften är 2.990 HUF för 1 personer, för 2 personer kostar det 4.490 HUF.
 • Värde för pengarna 8.1
 • Säkerhet 7.4
 • Plats 7.4
 • Personal 7.8
 • Atmosfär 7.3
 • Renlighet 7.3
 • Utrustning 7.8
Läs alla recensioner BOKA NU

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.