Hostelworld.com

Banana Bender Backpackers

Priser
karta
Recensioner
8.2
Utmärkt 66 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 7.9
  • Plats 7.6
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.2
  • Utrustning 7.9
BOKA NU
8.2
Utmärkt 66 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 7.9
  • Plats 7.6
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.2
  • Utrustning 7.9
Banana Bender Backpackers Located at 118 Petrie Terrace, , Brisbane.
Banana Bender Backpackers
Australia
Brisbane Queensland 4000 118 Petrie Terrace
82% 66
-27.4638327 153.0143272
Banana Bender Backpackers
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
30 apr 2016
9.1

One of the best hostels I've ever stayed in. I felt so welcome and the staff were so helpful with everything I could possibly want! I could check in pretty much as soon as I arrived, the atmosphere is great; a short distance to the CBD but this keeps away obnoxious drunks! Everything is within walking distance. The view from the deck is incredible! Was sorry to leave!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
18 mar 2016
7.1

1h free wifi a day. Nice view on the city from the terrace. Shower was not the best (weak water flow)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Sydkorea, Par, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 feb 2016
9.7

솔직히 호주살면서 이곳저곳 많이는안가봤어도 가격대비 뿐만아니라 직원 및 모든게 다 만족입니다 정말 후회는 없을듯합니다

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 jan 2016
7.1

Gets the job done, lively atmosphere, perhaps further out than some of the other hostels.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
16 jan 2016
7.7

My first hostel. Atmosphere was good and I talked with the people in my room. Unfortunally they don't have a 24 hour service, so you can't get your deposite back if you are planning to departing early - and it is 20 dollar. It's a little far away from the city, but still close to supermarket, bars and resturants :)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 jan 2016
8.0

Staff was great, very helpful and backpackers themselves. Great kitchen, clean bathrooms.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
16 dec 2015
9.4

Had a really nice stay here! People are so nice, atmosphere is amazing. Really felt like home. Pub crawl was awesome!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 dec 2015
6.3

Etwas wenig Duschen aber sonst ok. Alkohol mitzubringen ist streng verboten, wird aber günstig an der Rezeption verkauft.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
18 nov 2015
8.3
Översatt av Google

Trevligt litet vandrarhem, mer som en liten stad vandrarhem än en storstad en. Mycket tyst när jag var där med bara ett fåtal människor någonsin i gemensamma utrymmen. Inga skåp och inte tillräckligt toaletter / duschar min enda klagomål. Skulle stanna igen

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 nov 2015
8.3

Banana Bender Backpackers was a great stop for me in Brisbane. The staff were incredibly nice, and the atmosphere is really great - really good for meeting other backpackers. The outside deck is GREAT! Rooms and bathrooms were kept clean - the kitchen was a tad small but otherwise a great stay!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.