Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bamber House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.6
Utmärkt 1,045 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 8.4
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 8.6
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.6
BOKA NU
8.6
Utmärkt 1,045 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 8.4
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 8.6
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.6
Bamber House Located at 22 View Road, Mt Eden, Auckland.
Bamber House
New Zealand
Auckland Auckland 1024 22 View Road, Mt Eden
86% 1045
-36.8734756 174.7581267
Bamber House
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
4 dec 2016
9.4

Kieren and Rebbeca were very helpful.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
28 nov 2016
7.4

Liegt keine 30 Gehminuten von der Innenstadt entfernt, liegt aber direkt an einer Bushaltestelle! Nettes und zuvorkommendes Personal, Internet kostenlos! Bad sauber, Küche eher nicht so, was aber an den Besuchern liegt. Dennoch echt gutes Preis-Leistungsverhältnis.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
26 nov 2016
7.1

- Stayed 3 nights - Stayed in adjacent building which lacked character/atmosphere of main house, though welcome to use lounge, kitchen, etc. - Sliding door to room was often left unlocked by other guests and lockers were not big enough to hold main bag, only hand luggage - Feet touched end of beds at 6'1'' - Friendly staff, good facilities - Location was as advertised; around 30 min walk into town - Overall pretty clean. Kitchen, especially sink, often unclean from previous night's guest

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
21 nov 2016
9.7

Würde jederzeit wieder kommen!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 nov 2016
9.1

En pvt pour un an et débarquant à auckland pour faire tous les papiers avant de partir ailleurs, cette auberge était cool. On a rencontré plein de gens sympas et le personnel est top.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 nov 2016
8.9

Super hostel ! Très bonne ambiance et très confortable. je reviendrais. =)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 nov 2016
10.0

Great beds/ atmosphere/ staff/ bathrooms/ location (near mount Eden + busstop to center in front of hostel). Will defininitely come back when I'm in Auckland again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 nov 2016
8.9

Premier Backpakers en arrivant en Nouvelle Zélande, et loin d'être dessus ! Personne accueillante et souriante. Une super ambiance. Locaux propres et bien aménagé. Je conseil vivement !

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • josiahliston
  • USA, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 nov 2016
10.0

Absolutely loved my time here. Such a great atmosphere. Hopefully I'll stay here again :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 nov 2016
10.0

I highly recommend this Hostel ... 5star carpark, Clean, friendly, big Kitchen with lot of stuff... Many showers... Thumbs up...

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Great to hear you enjoyed your stay. Our off street car parking is a big bonus, that's for sure! We also take pride in keeping our hostel clean and our kitchen well equipped.

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.