Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Bahia Prime Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Priser
karta
Recensioner
9.5
Superb 100 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.5
  • Säkerhet 9.6
  • Plats 9.5
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.5
  • Renlighet 9.8
  • Utrustning 9.1
BOKA NU
9.5
Superb 100 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.5
  • Säkerhet 9.6
  • Plats 9.5
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.5
  • Renlighet 9.8
  • Utrustning 9.1
Bahia Prime Hostel Located at Alameda Antunes, nº 56 - Porto da Barra., Salvador, Salvador.
Bahia Prime Hostel
Brazil
Salvador Bahia Bahia/40140020 Alameda Antunes, nº 56 - Porto da Barra., Salvador
95% 100
-13.0042441 -38.5299101
Bahia Prime Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
8 jul 2016
9.4

Excelente hostel! Muy buena ambientación. Cómodo y muy limpio. Desayuno muy completo. Super recomendable!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 jul 2016
10.0

O hostel me surpreendeu positivamente na localizacao, na limpeza, na organizacao e no cafe da manha.A moca que trabalha na recepcao foi bem paciente e prestativa em me ensinar como me deslocar pela cidade de onibus.As duas mocas que preparam nosso cafe sao muito gentis.A dona Ivone sabe fazer bolos deliciosos.Os hospedes sao educados, desta forma nao houve barulho ou bagunca.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 jun 2016
10.0

Nicest hostel I've ever stayed at! Entire place is unbelievably clean & great breakfast in the morning. Everyone is very accommodating. Close walk to the beach in Barra , overall a great place to stay.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • mlourdesvega3726
  • Argentina, Par, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 maj 2016
10.0

Excelente ubicación! El trato con el personal fue increíble y nos aydaron en todo.... el hostel esta buenísimo, el desayuno es super completo y todo es muy pulcro!!.... 100%recomendable, lo vuelvo a elegir.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Schweiz, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 apr 2016
6.9

The room was very small and had no window, we felt trapped in a cellar the bed was a queen size bed.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
26 mar 2016
8.0

El hostel está bien pero la ciudad en sí me resultó demasiado insegura.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
23 mar 2016
9.7

Superbe auberge !! Le staff est génial, l'auberge géniale et le quartier top. Un gros gros coup de cœur pour ana et Yvonne qui sont géniales. Je reviendrais à coups sur

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
19 mar 2016
10.0

Um dos melhores Hostels que eu já conheci

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 mar 2016
10.0

Estoy muy contenta con mi estadía. El servicio es excelente. Todo pensado para el viajero: los espacios en común, la atención del staff. Muy por encima de la media de los hostels.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 mar 2016
9.7

Adorei o hostel, tem um clima bem agradável, o staff é muito bacana, voltarei mais vezes com certeza

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.