Hostelworld.com

Bahia Prime Hostel

Priser
karta
Recensioner
9.3
Superb 96 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 9.4
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 9.3
  • Renlighet 9.6
  • Utrustning 9.1
BOKA NU
9.3
Superb 96 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 9.4
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 9.3
  • Renlighet 9.6
  • Utrustning 9.1
Bahia Prime Hostel Located at Alameda Antunes, nº 56 - Porto da Barra., Salvador, Salvador.
Bahia Prime Hostel
Brazil
Salvador Bahia Bahia/40140020 Alameda Antunes, nº 56 - Porto da Barra., Salvador
93% 96
-13.0042441 -38.5299101
Bahia Prime Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Schweiz, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 apr 2016
6.9

The room was very small and had no window, we felt trapped in a cellar the bed was a queen size bed.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
26 mar 2016
8.0

El hostel está bien pero la ciudad en sí me resultó demasiado insegura.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
23 mar 2016
9.7

Superbe auberge !! Le staff est génial, l'auberge géniale et le quartier top. Un gros gros coup de cœur pour ana et Yvonne qui sont géniales. Je reviendrais à coups sur

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
19 mar 2016
10.0

Um dos melhores Hostels que eu já conheci

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 mar 2016
10.0

Estoy muy contenta con mi estadía. El servicio es excelente. Todo pensado para el viajero: los espacios en común, la atención del staff. Muy por encima de la media de los hostels.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 mar 2016
9.7

Adorei o hostel, tem um clima bem agradável, o staff é muito bacana, voltarei mais vezes com certeza

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 feb 2016
10.0

Uma das experiências mais fantásticas! Não quero nunca mais pagar hotéis em minha vida, o hostel além de oferecer uma ótima comodidade o custo benefício é excelente. Parabéns a todos!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
23 feb 2016
10.0

Great and super helpful staff, yummy breakfast, good atmosphere and good location.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 feb 2016
7.7

Perfect hostel for a few days stay. Very clean and staff very friendly.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • annamharding1183
  • England, Kvinde, 25-30
  • Entusiastisk resenärer
  • 10 Recensioner
3 feb 2016
10.0

This is one of the best hostels i've ever stayed in - clean, safe, comfortable and feels like home. Located in Barra, it is perfect for exploring the rest of the city, with beaches nearby and a short taxi ride away from Pelourinho. I stayed in the run up to carnaval so the atmosphere was fantastic and it was very easy to meet other travellers. The staff were superb and they prepare a great breakfast! The only slight downside is the lack of bathrooms - but I'd still highly recommend booking.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.