X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Bahaus Hostel

Akbiyik Cadessi, Bayramfirin Sokak No 7, Sultanahmet, Istanbul, Turkiet

karta & vägbeskrivning


94%Betyg

  • 94%Värde för pengarna
  • 94%Säkerhet
  • 98%Plats
  • 96%Personal
  • 95%Atmosfär
  • 93%Renlighet
  • 91%Utrustning

Översatt av Google Vi har en 24-timmars Upphämtning på flygplatsen. Vi kan hämta dig från Ataturks flygplats för € 30 (inte TL) eller från Sabiha Gocken flygplats för € 60 (inte TL). Denna kostnad är per bokning och är mellan ett och fyra personer i din bokning totalt. Vi kommer att behöva veta ditt flygbolag, flightnummer, datum och tid. Dessutom anges om du anländer till Ataturk flygplats eller Sabiha Gocken flygplats. Vänligen maila oss denna information minst 24 timmar innan du kommer att anlända.Från Sabiha flygplats:
Du kan ta Havatas (airport) buss till Taksim och därifrån en taxi till oss eller tunnelbana / spårvagn. Om du väljer att komma med tunnelbana / spårvagn, först, i tunnelbanestationen, ta berglinjen till Kabatas (en hållplats). Ta sedan spårvagnen till Sultanahmet. Följ anvisningarna nedan när du går av vid Sultan stopp.

Från Ataturk flygplats:
Ta tunnelbanan (M1A) att Zeytinburnu från samma station omkopplaren till spårvagn (T1) och sedan ta spårvagnen till Sultanahmet riktning .. Se till att du är på väg i rätt riktning! Gå av vid Sultan stopp. Gå av spårvagnen och gå neråt. Du kommer att se ett Turistbyrån. De är öppna på dagtid och de kan hjälpa dig till vandrarhemmet. Om inte, gå genom parken mot Blå moskén. Passera framför den blå moskén på höger sida. (Så är parken på vänster) Gå ner på vägen - du kommer att se det kurvor. The Blue Hotel (Mavi Ev) är i hörnet. Sväng höger när vägen svänger. Blue Hotel är nu på vänster sida. Gå förbi det och ta första vägen till vänster. Du kommer att se många mattbutiker. Gå ner och sedan ta första vägen till vänster. Detta är Akbiyik Caddesi (street). Ta sedan första vägen till höger. Detta är Bayram Firin Sokak (väg). Du kommer att se Bahaus Guesthouse skylt på höger sida av vägen. Om du har några problem, vänligen ring oss.

Vi ser fram emot att träffa dig!