Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers Newcastle

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.1
Utmärkt 237 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 7.5
  • Plats 8.2
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.6
  • Renlighet 7.5
  • Utrustning 7.9
BOKA NU
8.1
Utmärkt 237 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 7.5
  • Plats 8.2
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.6
  • Renlighet 7.5
  • Utrustning 7.9

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • England, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 jul 2017
8.6

Clean, frendly staff, good facilities , good wifi

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • lauriezehnder6922
  • Schweiz, Kvinna Group, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 2 Recensioner
16 jul 2017
8.0

A very nice place where we enjoyed the quiet especially after the frenzy of Sydney. The best part of it was the people we met there. We miss you Frankie Corona!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
27 jun 2017
8.9

Good spot. Difficult to get up and down off the top bunk with no ladders.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
5 maj 2017
8.0

Die Aufenthaltsplätze waren cool eingerichtet. Mit Pool, Billardtisch, Darts, Fernseher, Hängematten, Grill usw.. Die Zimmer und Toiletten waren etwas dürftig. Ich war nur eine Nacht da, dafür wars ok. Ich bin dann am nächsten Abend um 9 Uhr auf den Greyhoundbus, und für einen Aufpreis von 10 Dollar konnte ich die Anlagen noch den ganzen Tag benutzen. Leider war das Hostel etwas weit weg, mit allem Gepäck hatte ich etwa 45 Minuten bis zur Bushaltestelle.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 apr 2017
10.0

Great position, great people very happy!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 apr 2017
8.9

Such a great, comfy place with great people. You feel like home with a big family! The manager Mitch is great, helpful and funny, there's a good common area to chill in and the rooms are good to. Only thing the showers could be a bit cleaner but it's ok!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
27 mar 2017
8.0

Great place to stay with an awesome staff, just need a little tlc.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Liddle1996
  • England, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 mar 2017
9.7

Mitch is a god amongst men, Hostel itself is brilliant

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Nepal, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 mar 2017
3.4

Noisy , not clean and unorganized.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×