X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till BackPacker's Republic

Street Chaykovskogo, 37, St Petersburg, Ryssland

karta & vägbeskrivning


69%Betyg

  • 66%Värde för pengarna
  • 86%Säkerhet
  • 86%Plats
  • 60%Personal
  • 54%Atmosfär
  • 71%Renlighet
  • 63%Utrustning

Översatt av Google Adress:
Gatu Chaykovskogo, 37
St Petersburg
79313529519.

Transfer:
Vi kan ordna en pick up för dig från flygplatsen för EUR30 eller US40. Transfer från Moskovskiy tågstation kostar 15 euro eller US20. Meddela oss genom e-post om du behöver en pick-up.

Från flygplatsen:
Ta en buss till "Moskovskaya" tunnelbanestation, det bussar nummer 113, K3, K213 eller K13A om du går från terminal 2 (internationell), och buss 39 eller K39 om du går från terminal 1 (nationellt), gå till " Chernishevskaya "tunnelbanestation (se nedan för vidare instruktioner). Bussar och tunnelbana fungerar från 5:30 till 12:40!

Från tågstationen Moskovskij:
Ta en metro "Chernishevskaya" tunnelbanestation (se nedan för vidare instruktioner).

Från 'Chernishevskaya "tunnelbanestation:
När du lämnar tunnelbanan går till "Prospect (avenue) Chernishevskovo". Sväng höger och gå längs denna väg tills den andra korsningen med gatan "Chaykovskovo". Sväng vänster och gå längs gatan "Chaykovskovo" tills antalet bygga # 41 på vänster sida.
Kom in i den 1: a järngrind mellan café-bar "ТРОЯ" (TROYA) och bank "РОСИНТЕРБАНК" (ROSINTERBANK) och sväng höger på gården.
Eller så kan du gå vidare längs gatan tills du ser hur många bygga # 33-37. Kom in i den 2: a järngrinden (det ser ut som det är stängt, men för fotgängare är det alltid öppnas, bara driva det) kvar till butiken och sedan sväng vänster på gården.
På gården du kommer att se den vackra veranda med RED DOOR och järn ljus ovanför.

Med taxi:
Taxiresa från flygplatsen kan vara olika beroende på tid, omkring 1200 RUB, om du går från Moskovskiy tågstation är det ca 600 RUB.
Var medveten om privat taxi service - även om de säger att de är på en meter, inte använder dem för att de kommer att försöka få mer pengar från dig! Använd ett taxikontor inne på flygplatsen för att boka en taxi. Undvik erbjudanden om taxichaufförerna även om de har företagets emblem med dem. Diskutera priset och ta kvittot innan resan.